Mărturiile unui român vindecat de coronavirus: „Vai și amar! Mai rău ca la pușcărie!”

Un român vindecat de coronavirus a vorbit despre perioada în care a fost internat în spital.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un bărbat din Timișoara, vindecat de coronavirus, a vorbit despre perioada petrecutră în spital. Bărbatul a fost pacient la Spitalul Victor Babeș din Timișoara și a vorbit despre cât de greu i-a fost pe perioada internării. În plus, spune că i s-a spus să rămână acasă, în autoizulare, după externare. Cu toate acestea, nu a fost contactat de niciun medic care să se intereseze de starea lui.

„Vai şi amar! Mai rău ca la puşcărie. Mi-aduceau pe coridor mâncarea. Ziceau că la 10 minute după ce lasă ei, să ies pe coridor. Dar mie nu mi-a trebuit mâncarea lor. Mi-aduceau prietenii şi o lăsau la poartă. Au zis că sunt vindecat numai că trebuie să stau astea 14 zile acasă. Izolat. Nu (nu îl sună zilnic cei de la DSP, n.r.). Am sunat eu la ei şi au spus să stau 14 zile acasă. Prima dată au zis 7. Acum au zis 14”, a mărturisit bărbatul pentru Antena 3.

Citeste si: Două surori românce, ucise de coronavirus! Au murit amândouă la spital, în Italia

Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată

Bridget Wilkins a mers în Australia, la nunta unei prietene. În drum spre destinație, aceasta a trebuit să schimbe avionul în Singapore. Pe aeroportul din Bribane, Bridget Wilkins a fost testată și trimisă de urgență la spital. După câteva ore, rezultatele au venit, iar Bridget a fost confirmată cu coronavirus. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a vorbit fără rețineri despre ce simți atunci când ești infectat cu acest virus și i-a îndemnat pe oameni să nu se panicheze.

„Nu am simțit nimic ieșit din comun: dureri de cap, oboseală, durere în gât. Dacă nu aș fi făcut testul, aș fi crezut că simt efectele diferenței de fus orar. E multă panică și multă isterie din cauza coronavirusului. Este bine că se vorește despre asta, e un lucru serios, mai ales pentru persoanele în vârstă sau care au alte afecțiuni. Dar cred că trebuie să ne calmăm, pentru că în majoritatea cazurilor e doar o răceală mai lungă de care putem să scăpăm”, a povestit Bridget.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate