Mărturisirea şocantă a Oanei Zăvoranu! Ce a spus despre dependenţa de droguri: „Mi-a fost teamă că...”

Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Oana este mereu activă pe paginile de pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Oana Zăvoranu şi-a obişnuit fanii de pe reţelele de socializare cu mesajele în care vorbesşte despre viaţa ei, despre părerile pe care le are despre lume sau despre supărările ei. Deschisă şi fără să îi pese dacă deranjează pe cineva, vedeta a cucerit sute de mii de români cu dezinvoltura ei. 
 
Recent Oana a împărtăşit cu urmăritorii ei că mereu i-a fost teama de dependenţa de droguri, pentru că asta ar fi împiedicat-o să fie omul de astăzi. 
 
 
„Mi-a fost mereu teamă de dorguri, că o să îmiplacă şi că îmi pot crea dependenţă. Iar pe mine, o dependenşă de ceva, orice m-ar împieridca să mai pot fi omul cerebral care sunt şi care are atât de multe de făcut... mai multe ca oricând. 
 

 

Gemenii ştiu să spună NU, atunci când au un partener solid, la orice tentaţie, manie, obişnuinţă sau viciu pentu că sunt ambiţioşi, deştepţi, de fapt genii, hotărâţi şi cerebrali. Mă aşteaptă o grămadă în viitorul apropiat, care depind în excluisivitate de mine şi de mintea mea BRILLIANT!”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: