Marturisiri BOMBA ale Andreei Marin! "Am zis gata! Puteam sa am destinul tragic al Madalinei Manole!" - Afla de ce a vrut sa se sinucida!

"Zana" s-a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca deschis despre o perioada mai putin roz din viata ei. Andreea Marin a suferit o depresie crunta si a fost la un pas sa isi puna capat zilelor.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereAndreea si-a deschis sufletul si a facut dezvaluiri cutremuratoare. "Depresia este ca o gheara ce iti prinde sufletul. Nu dormi, nu mananci sau poate mananci prea mult, plangi din senin, nu mai ai nicio bucurie de a trai. Este foarte grav. Depresia nu este o vina, este o boala care are nevoie de ajutorul specialistilor. Se poate sa ajungi in momentul in care nu mai vrei sa traiesti. Eu am trecut printr-un astfel de moment. Parea ca totul e in regula, dar nu am mai vrut sa traiesc. Am avut norocul sa ajung la specialist la timp. Poate ca nu as mai fi fost in viata acum. Stim bine povestea Madalinei Manole si sunt atatea povesti stiute si nestiute", a spus ea pentru agentiadepresamondena.com.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate