Mărturisiri Şoc! Patroana restaurantului din Italia s-a dus la Denisa Manelista acasă! Ce s-a întâmplat acolo

Drama Denisei Răducu, cunoscută drept Denisa Manelista, a impresionat o ţară întreagă, iar de când a aflat de boala de care ar suferi tânăra în vârstă de 27 de ani, patroana restaurantului în care artista a cântat ultima dată i-a sărit în ajutor.

Autor: T.S.

Astfel, la doar o zi de când a afirmat în direct, la WOWbiz, că în cazul în care tânăra va avea nevoie de ajutor îi va dona chiar şi o parte din ficat, femeia a ajuns la Denisa acasă.

”Orice are nevoie, dacă are nevoie de un rinichi, de un ficat, orice îi dau. Domne, nu este bine.

Nimic nu este bine. Trebuie să ajung mai repede la ea. Am adus apă sfinţită, despre care vă spun, din vorbe, în Italia există o biserică făcătoare de minune. Iar acolo e un izvor care are nişte proprietăţi miraculoase. Cum să nu aibă nevoie de ajutor? Un om care nu vorbeşte e la pat. E clar. Impresarul s-a purtat foarte urât. Când tu ştii că eşti dator la mine, tu îmi blochezi numărul? Cum poţi să faci aşa ceva?”, a mărturisit Daniela.

Mai mult de atât, aceasta a dezvăluit că a vorbit cu cineva care i-a mărturisit că Denisa Răducu este bolnavă grav:  ”Cum, domne, să vin pentru bani? Îi mai dau şi 10.000 ca să se facă bine. Pare sechestrată, în cazul ăsta, scuzaţi-mă, dar voi aţi mai văzut-o pe fata asta? Au dispărut toţi în ceaţă. Nu ştim, nu mă bag. Eu ştiu cum e un om bolnav, în faţa mea au murit mulţi.
Ori este bolnavă, ori este sechestrată. De asta am venit să o ajut. Merg la analize, aduceţi ce vreţi, puneţi-mă la aparatură şi veţi vedea că nu am nimic. Am vorbit cu cineva care mi-a spus ”Doamnă, e foarte bolnavă. Are cancer peste tot. Mai are un sfert de ficat, cum să o mai ajutaţi?” Aşa mi-a zis cineva. Eu am venit pregătită pentru transplant. Am urmat o dietă specială.”
, a mai spus ea.

”Ea oricum mi-ar deschide, e o fată cu suflet mare. Chiar dacă e bolnavă, după atâta drum, sigur mi-ar deschide. Are o voce de înger.”, a mai dezvăluit femeia în timp ce se afla spre casa Denisei.

”Am ajuns la casa ei. A ieşit o domnişoară foarte frumoasă, credeam că e sora ei. Mi-a zis că e prietena ei şi mi-a cerut să aştept puţin, să vadă ce spune Denisa. Am auzit câteva voci, a ieşit un bărbat şi m-a gonit. Au zăvorât uşa. M-am speriat, am crezut că e sechestrată, că s-a întâmplat ceva. ”, a precizat Daniela în direct, la WOWbiz.

Prezent în platoul WOwbiz a fost, ca şi aseară, Liviu Guţă, care a aruncat bomba chiar în direct. Mai exact, el a pus-o la punct pe Daniela, patroana restaurantului din Italia şi a dezvăluit că a vorbit cu Denisa: ”Doamna Daniela exagerează. Spune că are al şaptelea simţ. Nu e normal aşa ceva. Dumneavoastră spuneţi lucruri ce nu sunt pământene. Are o familie, are o mamă, are o armată de oameni care îi e aproape. Eu sunt cel mai fericit om după ce am citit în presă că a murit Denisa, cred că ea are nevoie de linişte. Astăzi, n-am vrut să zic, am vorbit chiar cu Denisa, abia se trezise, se simte foarte bine, vorbea mai lent, aşa, dar e normal ţinând vorba de situaţie, că toată lumea vorbeşte. Mi-a spus că se simte bine. Orice om când e bolnav e slăbit.”, a dezvăluit Liviu Guţă, care a mai spus că-şi doreşte ca ea să vină şi să cânte: ”Evident că va cânta în curând. Sunt sigur de asta. E o femeie puternică. Nu cedează Denisa şi nu cred că se va întâmpla ceva rău. Am simţit-o aşa, parcă-i râdea sufletul.”, a spus el.

Întrebat dacă i-a confirmat că are cancer, el a spus că nu, că nu i-a spus ce are, însă e bine.

De asemenea, acesta nu şi-a încetat atacul asupra femeii care susţine că vrea să o ajute pe cântăreaţă: ”Doamnă, dumneavoastră trebuie să vă luaţi ficatul şi să plecaţi în Italia. Nu sunteţi preot, nu trebuie să vorbiţi despre mir.”

Mai mult de atât, în urma gestului făcut de Daniela care a mers acasă la Denisa, persoana care i-a închis uşa a dezvăluit că Denisa este înconjurată de familie, care îi oferă tot sprijinul de care are nevoie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Interviu emotionant cu Mihai Nesu, in exclusivitate, la WOWbiz! La sase ani de la accidentul care l-a lasat paralizat, Nesu a facut marturisiri emotionante: ”Ii multumesc lui...

O profesoara din Iasi isi nenoroceste elevii in timpul orelor! Femeia a fost filmata in timp ce le aplica la cativa copii palme si pumni in cap

O cântăreaţă de la noi e bolnavă! A făcut mărturisirea în direct, la TV

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

Este cutremur total în UNGARIA chiar acum! Vestea cruntă venită chiar acum de LÂNGĂ ROMÂNIA

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Rugăciune de Sfântul Nicolae. Vei avea sănătate și belșug tot anul viitor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies