Mărturisiri uluitoare în cazul "Elodia"! Un bărbat susține că știe unde se află trupul avocatei

Un bărbat din Buzău susține că știe unde se află avocata Elodia. Cazul este încă intens mediatizat, cu toate că au trecut 12 ani de la dispariția Elodiei.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Mircea Mincu, un cunoscut interpret de muzică populară din Buzău, a povestit că un prieten, Lucian Stanciu, a fost protagonistul unui eveniment straniu. Mai exact, bătrânului de 80 de ani din localitatea Sărulești (Buzău) i-a apărut în vis Elodia Ghinescu cu care ar fi comunicat, informează newsbuzau.ro.

”Te știu un om credincios… Du-te la părinții lui Cioacă și caută acolo. Corpul meu este îngropat în zidurile casei. Să mă scoată de acolo și să mi se facă toate cele bisericești ca să am și eu liniște”, i-ar fi mărturisit avocata, în vis, bătrânului de 80 de ani.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv în 2016 la 16 ani şi 8 luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu. Cioacă a negat constant că a omorât-o pe Elodia.

Cum a ajuns Cioacă singurul suspect în cazul uciderii Elodiei

Comisarul-șef Vasile Viorel, coordonatorul anchetatorilor în cazul "Elodia", a explicat cum a ajuns Cristian Cioacă singurul suspect de crimă în acest dosar.

Tot dormitorul în care cei doi locuiau are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme de sânge sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului și stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet și unul de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate de sânge ce ne-a dus la concluzia că acolo a fost o crimă”, a declarat Vasile Viorel.

Acesta crede că trupul Elodiei a fost secționat în baie și bănuielte că arma crimei a fost chiar pistolul lui Cristian Cioacă. „Este cert că moartea a fost făcută cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar considerăm că a folosit tocul pistolului. Nu pistolul ca armă de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem că acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, a mai susținut comisarul-șef Vasile Viorel.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate