Mărturisirile incredibile ale unei femei care a devenit mamă: ”Eu şi iubitul meu n-am mai făcut sex de doi ani de zile!”

O femeie care a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu doi ani de zile a vorbit despre schimbările care i-au afectat viaţa după ce a născut.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereMelissa Braithwaite, în vârstă de 27 de ani, din Ealing, Londra, şi iubitul ei, Jamie, sunt împreună de aproape 13 ani, iar în urmă cu doi ani de zile viaţa lor s-a schimbat total. Cel puţin în ceea ce priveşte viaţa sexuală, întrucât cei doi n-au mai întreţinut relaţii intime.

Dacă înainte de a deveni părinţi, cei doi se mândreau cu o viaţă sexuală activă, ulterior partidele de amor au devenit doar istorie.

S-au cunoscut la şcoală, pe când erau doar adolescenţi şi nu puteau să-şi ţină departe mâinile unul de altul. Totul s-a schimbat, însă, după ce Melissa a născut.

”Eram foarte îndrăgostiţi. Ne-am mutat împreună când aveam doar 16 ani. Făceam sex des şi eram fericiţi. chiar şi atunci când am rămas însărcinată, în primele trei luni, aveam relaţii ca de obicei, de trei ori pe săptămână. Ulterior, după ce am născut, am început să facem dragoste o dată pe săptămână. Am încercat să găsim poziţii confortabile.”, a mărtusiti ea despre cea mai dificilă perioadă din viaţa ei.

Deşi a suferit în tăcere şi s-a gândit chiar că iubitul ei are pe altcineva, Melissa a găsit puterea de a vorbi deschis despre problemele care o macină, iar acum se străduiesc să reaprindă pasiunea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate