Maruta, mai emotionat ca niciodata: a inceput sa planga! Un baiat intr-un scaun cu rotile i-a dat o lectie de viata! "Cateodata as vrea sa mor"

Catalin Maruta a mers in vizita la Hospice- Casa Sperantei si a stat de vorba cu copiii bolnavi.

Distribuie pe:

fara descriereUn baiat de 16 ani intr-un scaun cu rotile l-a facut sa planga.


"Am simtit cum viata s-a oprit in loc, iar timpul s-a transformat in durere. Am uitat parca sa mai respiram. Acolo, viata se vede altfel. Am plecat de acolo cu o lectie de viata, o lectie ca o palma primita", a spus Catalin Maruta la PRO TV.

"Eu sunt la fel ca voi, doar ca nu pot sa merg. Nu e vina nimanui ca eu nu merg. Nu am mers niciodata, dar mie imi place viata. Imi place muzica", i-a zis adolescentul.

fara descrierefara descrierefara descriere"Va rog eu mult sa nu plangeti. V-am emotionat rau! Imi pare rau ca v-am traumatizat", a completat baiatul.

fara descrierefara descriereCatalin Maruta nu s-a putut abtine si a inceput sa planga cand a auzit ce ii spunea adolescentul. "Nu plang", a declarat Maruta stergandu-si lacrimile. "Cateodata as vrea sa mor, sa nu se mai chinuie nimeni cu mine", i-a marturisit baiatul imobilizat. "Nu mai spune asta. Esti un baiat destept, puternic", l-a imbarbatat vedeta de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate