Maruta, ofertat de doua posturi TV din Romania! Ce spune vedeta despre plecarea lui de la PRO TV!

Catalin Maruta a fost ofertat de doua posturi de televiziune din Romania, insa el nu are de gand sa plece de la PRO TV.

Distribuie pe:

fara descrierePrezentatorul a marturisit ca nu a luat in calcul ofertele primite, chiar daca au fost tentante din punct de vedere financiar.

"Am avut parte de propuneri interesante. Două dintre ele chiar erau foarte serioase, de la două televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap să plec. Sunt de şapte ani aici, l-am început pe al optulea.

Am prins rădăcini în televiziunea unde, mărturisesc, mi-am dorit dintotdeauna să ajung, încă de când eram un debutant. Am învăţat enorm la Pro TV, am parte de o echipă senzaţională şi simt că, deocamdată cel puţin, nu există niciun loc unde m-aş simţi mai împlinit profesional
", a spus Catalin Maruta pentru Ring.

Vedeta nu uita niciodata de unde a plecat. "Televiziunea este prima şi cea mai mare pasiune, dar, desigur, mai am şi altele. Aş putea să lucrez în radio, de exemplu, şi aş face asta cu mare plăcere dacă ar fi cazul", a explicat el. "Am debutat la radio, iar asta nu se poate uita. N-aş avea cum. Aşa am căpătat încredere în mine, aşa am învăţat să comunic frumos cu publicul", a mai declarat Maruta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate