Mary Ann Bevan a devenit simbolul demnității. Povestea dramatică a celei supranumite „cea mai urâtă femeie din lume”

Cea mai urâtă femeie din lume a fost în tinerețe foarte frumoasă.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Cea mai urâtă femeie din lume nu a fost mereu urâtă. Mary Ann Bevan a fost foarte frumoasă pe tot parcursul copilăriei și adolescenței sale, ba chiar și în prima perioadă a vieții sale de adult.

Totul a început să se schimbe însă când Mary avea 30 de ani.

Atunci, femeia a fost diagnosticată cu o boală incurabilă care i-a schimbat total înfățișarea.

mary ann bevar, cea mai urata femeie din lume, circ

Cea mai urâtă femeie din lume a fost în tinerețe foarte frumoasă.

[Sursa foto: Captură foto]

Citeste si: Simina și Alex Bobicioiu, primul interviu împreună, alături de Dominic! Au făcut cunoscute toate secretele relației lor: "Domi îl iubește pe tati și pe Bobi"| EXCLUSIV

Povestea tristă a lui Mary Ann: de la asistentă, la exponat în cadrul unui circ

Mary Ann Bevan a trăit la începutul secolului al 19-lea. Când era tânăra, aceasta a fost căsătorită, ba a avut chiar și patru copii.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Tânăra Mary Ann a devenit asistentă, meserie pe care o profesa cu drag. Viața ei a devenit însă grea în 1914, când Thomas Bevan, soțul lui Mary, a murit în circumstanțe necunoscute.

Rămasă singură cu patru copii, tânăra a fost nevoită să muncească enorm pentru a-și întreține familia. Însă acest dezastru a fost doar începutul dramelor care au umbrit viața femeii.

La 30 de ani, Mary a fost diagnosticată cu acromegalie, o boală cronică incurabilă care a făcut ca înfățișarea celei care a devenit cea mai urâtă femeie din lume să treacă prin transformări incredibile.

Fața femeii s-a deformat, iar pe aceasta au început să crească anumite părți de carne în plus. Însă boala nu îi aducea doar suferință psihică lui Mary, ci și fizică, pentru ca malformațiile îi provocau migrene insuportabile.

Cu timpul, femeia și-a pierdut și văzul, așa că nu a mai putut să lucreze ca asistentă. Pentru că totuși era nevoită să își întrețină copiii, Mary a participat la un concurs care urma să o desemneze pe cea mai urâtă femeie din lume.

Citeste si: Denis Hanganu, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Raluca, iubita sa! Cu ce se ocupă partenera actorului: „Nu ne plictisim niciodată”

Așa cum era de așteptat, a câștigat competiția, însă asta nu a doborât-o. După ce a dobândit această titulatură, Mary a fost cooptată de un circ, unde era un exponat în cadrul spectacolului de ciudățenii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gheboasă, la un pas să fie bătut la un concert! Nu a spus nimic până acum: „Nu am vrut să fac publice chestiile astea”

Brigitte Pastramă a fost transportată de urgență la spital: „Mă simțisem foarte rău”. A încălcat recomandarea medicului, după operația la stomac: „Mi s-a zis clar”

Sfârșit cumplit pentru o mamă din Iași! A căzut pe stradă în timp ce își ducea copilul la școală, iar câteva ore mai târziu a murit la spital

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

Alertă chiar la granița României! Stare de urgență în UNGARIA. A fost identificat un VIRUS CUMPLIT

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Amenzi uriașe pentru români. Poliția s-a pus pe strâns bani din controale

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies