Mary continuă să o atace pe Ella și înaintea Finalei Puterea Dragostei ”Tot ce am spus despre ea...”

Mary, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, continuă să o atace pe Ella chiar dacă se apropie Finala Puterea Dragostei sezonul2.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Mary, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, nu a avut o părere prea bună despre Ella. Mary a susținut mereu că Ella a jucat mult teatru în relația cu Jador și că i-a plăcut să se victimizeze.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a aflat că Andreea Mantea nu va mai fi prezentatoarea emisiunii! Ce i-a transmis Cristinei Mihaela?

Zilele trecute, Mary s-a întâlnit cu Ella și apoi le-a spus fanilor săi, într-un live pe Instagram că și-a păstrat părerea despre concurenta de la Puterea dragostei.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

”Mi-am dat seama că tot ce am spus la WOWbiz despre Ella este adevărat. Pentru că atunci când m-am dus să o iau pe Bianca, la întoarcere în țară, ne-am întâlnit și cu ea. M-a luat în brațe, a mimat că e bucuroasă că mă vede, deși sigur știa ce am spus despre ea la wowbiz și pe story. A doua zi eram cu Bianca și am văzut-o în mall, într-un magazin, ne-a văzut și ea, dar a plecat mai departe (...) Am văzut și o conversație cu o susținătoare de-a ei, în care spunea că Bianca e ..fake”, a declarat Mary despre Ella.

Citeste si: Cu cine și-a petrecut Bianca de la Puterea dragostei noaptea după ce a ajuns în România? FOTO

 

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea dragostei și-au luat rămas-bun! Ce și-au spus cei doi la plecare

Mary a taxat-o dur pe Ella de la Puterea Dragostei ”A jucat mult teatru cu Jador”

În urmă cu ceva timp, într-un live pe canalul de Youtube WOWbiz.ro, Mary își spunea părerea despre Ella. ”Eu sincer am să îmi respect părerea din emisiune, pe care o știe toată lumea, fiindcă am cunoscut-o pe Ella, l-am cunoscut pe Jador. Sincer, mi se pare că Ella exagerează destul de mult în ceea ce privește suferința, să spun așa, pentru că ei nu au stat mult timp împreună, să spui că...Eu nu zic că nu s-a îndrăgostit, poate chiar așa e, dar se victimizează. Nu știu, din punctul meu de vedere, se victimizează foarte, foarte mult însă, fiindcă în spatele camerele de luat vederi, ea nu era așa de atașată de Jador. Eu spun ce am văzut atunci când eram în emisiune, acum, nu mai știu ce se întâmplă, dacă s-au mai vazut dacă nu”, a spus Mary de la Puterea Dragostei. Citeste CONTINUAREA AICI

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce cadouri a primit Bianca Comanici de la fostul iubit. “Ati spus ca nu ma iubeste, mi-a trimis…”

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare "Puterea Dragostei", declarații în exclusivitate! Ce spune despre show și despre concurenți

Alex Turcu de la Puterea Dragostei, în ipostaza de tătic! Fanii sunt încântați peste măsură: „Ce bine îți stă!”

Nelson Mondialu, prima reacție după ce Livian s-a întors acasă. Nu i-a venit să creadă: „Ți-ai tatuat-o pe Bianca pe...?”

Bianca Pop a ajuns la Poliție! Ispita vrea să demonstreze cu orice preț că a fost violată și drogată: „Am primit citație!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies