Mary de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ce le-a răspuns fanilor iubita lui Robert

Mary de la Puterea Dragostei le-a răspuns fanilor dacă este însărcinată cu Robert.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

După Simina și Raluca, despre o altă fostă concurentă de la Puterea Dragostei, fanii spun că ar fi însărcinată. Mary trăiește o poveste de iubire cu Robert, cei doi s-au mutat împreună după ce au plecat de la Puterea Dragostei și au multe planuri împreună.

Cu toate acestea, Mary nu vrea să facă încă un copil. Frumoasa blondă are doar 21 de ani și deși are o relație frumoasă cu Robert, pe care spune că-l iubește nespus, nu vrea încă un copil. Dar, Mary nu a scăpat nici ea de zvonurile conform cărora ar fi însărcinată.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei s-a mutat la Robert doar cu o valiză! Adevărul despre decizia tinerei

Citeste si: Loredana Chivu, lângă concurenții de la Puterea Dragostei! None nu este printre ei

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru Mary și Robert! Cei doi au împlinit două luni de când sunt un cuplu VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

Mary le-a răspuns fanilor ei clar că nu vrea acum un copil și că nici nu e însărcinată. ”Doamne ferește!”, a răspuns Mary atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată.

Mary de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ea și Robert au fost văzuți într-un magazin cu mobilă pentru copii

Probabil că zvonurile despre faptul că Mary ar fi însărcinată cu Robert au plecat după ce tinerii s-au filmat într-un magazin de mobilă, la raionul pentru copii. Însă, tot Mary a fost cea acre a lămurit misterul vizitei în respectivul magazin.

”Deocamdată nu ne gândim la copil, avem alte lucruri de făcut înainte. Eram într-un magazin de mobilă, iar la raionul pentru copii căutam o anumită jucărie, din aceea care se pune pe perete și arunci la țintă, pentru că mie îmi place să ne jucăm”, ne-a spus Mary, despre motivul pentru care se afla acolo cu Robert.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate