Mary de la Puterea dragostei, mărturisiri cutremurătoare: „Nu înțeleg ce rău am făcut...”

Mary de la Puterea dragostei și-a deschis sufletul în fața concurenților din Casă. Ce a pățit fosta iubită a lui Raffa.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Ruptura dintre Raffa și Mary este din ce în ce mai evidentă, iar concurentul din casa Puterea dragostei cu greu a acceptat să se întoarcă în casă. După ce Mary a început să plângă și i-a cerut socoteala de față cu toată lumea, Raffa a ieșit din emisiune și a vorbit despre fosta sa iubită.

Cum vorbești tu despre dragostea adevărată, când tu ai căzut în ispită? Nu am ce vorbi, m-am săturat. Să stau să mă cert? Nu pot. Prefera să stea și să mă scoată pe mine cel mai vinovat și ea să iasă cea mai sfântă, nu pot”.

În casă, Mary și-a deschis din nou sufletul și a spus că nu știe ce i se întâmplă de peste un an, pentru că nu are deloc noroc, în tot ceea ce face, iar Raluca i-a luat apărarea.

Citeste si: Mary nu mai vrea să audă de Raffa: „De ajuns”

Citeste si: Ce a facut Mirela Vaida chiar azi, in Vinerea Mare! "La noi nu miroase nici a pasca, nici a cozonaci. Doar a..."

Citeste si: Jador încă o vrea pe Simina?: „Se va întoarce la tine...”

Cum se apără Raffa

„Sunt supărată din cauza comportamentului lui Ricardo. Nu e normal ca să te bagi. Eu cred că Ricardo are o relație cu Raffa și nu cu mine. Dar mai bine taci”, a spus Raluca înainte ca Mary să înceapă să plângă din nou:

Nu m-aș fi așteptat să fie așa, mi-aș fi dorit să fie sincer, să fie frumos. Nu pot să vorbesc. Îmi doresc o relație de foarte mult timp, am impresia că roata asta care se întoarce la mine nu se mai oprește. Și nu înțeleg ce rău am făcut atât de mult. Nu sunt bine, nu mă așteptam să mi se întâmplă asta. Am eșuat în ultimul an în orice. Chiar nu înțeleg de ce mi se întâmplă mie asta”.

„Dacă faci o greșeală și o să îți pară rău din tot sufletul, nu o să se mai întoarcă”, i-a spus Andreea.

Poate pentru că ți-ai dorit atât de mult pe cineva și poate că te-ai grăbit”, a spus Bogdan Mocanu.

„Fetele mă judecă, spun că nu fac anumite gesturi, dar eu fac. Trebuie să o iau în brațe cu forța. Toată lumea îmi sare în cap și mă acuză”, s-a apărat Raffa.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate