Mary de la Puterea dragostei și-a uimit fanii! Concurenta s-a desfigurat: "Nu mai semeni cu tine"

Mary de la Puterea dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din ambele sezoane ale emisiunii. Însă fanii sunt îngrijorați de schimbarea ei.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Mary de la Puterea dragostei și-a uimit fanii! Concurenta s-a desfigurat:


In articol:

Mary a ales să părăseasă competiția alături de Robert, bărbatul de care s-a îndrăgostit și cu care urmează să se căsătorească. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și Mary a ales să se mute la București, la Robert.

Mary de la Puterea dragostei și-a uimit fanii! Concurenta s-a desfigurat:

Mary de la Puterea dragostei s-a transformat total

Mary de la Puterea dragostei a reușit să-și uimească fanii în ultima sa apariție. Aceasta a apărut purtând machiaj în exces, gene false extrem de mari, ajungând de nerecunoscut.

Citeste si: Andreea Tonciu îi arată lenjeria intimă lui Cătălin Botezatu, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Îți dau și din față dacă vrei”

Citeste si: Jador, mesaj şocant pentru "Vulpiţa"! "Să meargă la un curs de autoapărare" Tânăra a spus că vrea neapărat la Puterea Dragostei!

Citeste si: Puterea Dragostei 08 februarie. Războiul dintre Philip și Ligi continuă. Ce spune Jador despre o relație cu ea

Mai mulți admiratori s-au arătat dezamăgiți și i-au comentat fotografiile recente: "Nici nu mai semeni cu tine", "Ești transformată", "Te-ai desfigurat".

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate