Mary de la Puterea dragostei: "Sunt gravidă" - Prima reacție a lui Robert, iubitul ei

Mary de la Puterea dragostei i-a dat vestea iubitului ei, Robert: Sunt gravidă

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Mary de la Puterea dragostei s-a filmat în mașină cu iubitul ei, Robert.

Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei fuseseră în oraș și, în drumul spre casă, Mary i-a dat vestea iubitului ei, care se afla la volan și a rămas fără reacție.

 

"Sunt gravidă", a spus Mary de la Puterea dragostei și imediat a îndreptat camera spre Robert, pentru ca toată lumea să vadă cum reacționează tânărul la auzul acestui anunț. Robert a fost uluit pentru o fracțiunea de secundă, apoi Mary a început să râdă, dând de înțeles că totul a fost o glumă doar ca să își testeze partenerul de viață. "S-a speriat!", s-a distrat Mary.

Mary și Robert de la Puterea dragostei, declarații despre bebeluș

La scurt timp după ce au părăsit casa Puterea dragostei, Mary și Robert au fost invitați la Teo Show. Ei au spus atunci că vor o familie, dar mai târziu, deocamdată este mult prea devreme pentru un pas atât de important.

Mary și Robert sunt fericiți împreună, dar deocamdată nu se gândesc să-și întemeieze o familie.

Citeste si: Mary și Robert de la Puterea Dragostei, prima vacanță împreună! Ce au sesizat însă fanii la frumoasa blondă?

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei se mărită cu Robert? Ce spune fosta concurentă despre căsătoria cu Robert! ”Voi fi o mireasă care ține la tradiții”

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ce le-a răspuns fanilor iubita lui Robert

Mary: Nu sunt însărcinată! El a făcut glumițe că își dorește un copil și probabil de acolo au tras oamenii concluzia asta.

Robert: Nu e însărcinată! E foarte repede! Nu se pune problema!

Mary: Nu sunt pregătită, pentru că nu știu să calc. Trebuie să știi să calci, să faci de mâncare. Nu știu să-i calc cămășile la dungă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate