Mary de la Puterea Dragostei vorbește despre căsătoria cu Robert după ce a apărut poza cu ei la Starea Civilă! ”În carantină...”

Mary și Robert de la Puterea Dragostei trăiesc o poveste de iubire de luni bune și se comportă ca o familie.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Mary și Robert s-au cunoscut la Puterea dragostei, acolo a început iubirea lor care a continuat și afară. După ce au plecat de la puterea Dragostei, cei doi s-au mutat împreună în București și au planuri mari pentru viitor. Robert a cerut-o de soție pe Mary chiar în noaptea de Revelion, evenimentul fiind unul special (Vezi aici imaginile din momentul în care Robert a cerut-o de soție pe Mary).

Cei doi plănuiesc și o nuntă splendidă la anul, despre care au vorbit de mai multe ori. Însă, zilele trecute, Mary a postat pe pagina ei de Instagram o poză în care apare alături de Robert la Starea Civilă, în timp ce semnează în Registrul de căsătorii. Imaginea este una clasică pentru doi tineri însurăței, așa că cei mai mulți au crezut că ei doi s-au căsătorit în secret. Nu doar fanii au fost păcăliți de respectiva poză, ci și concurenții de la Puterea dragostei, Thalida și Deea chiar i-au urat lui Mary ”casă de piatră”.

Citeste si: Mary de la Puterea dragostei, bruneta! "Iti sta bine cu culoarea asta"

fara descriere

Așa că Mary s-a văzut nevoită să răspundă la numeroase mesaje în care explica faptul că nu ea s-a căsătorit, ci a fost împreună cu Robert, martor la o cununie civilă.

”Cum aș fi putut să mă cunun eu așa în secret? Și mai ales în carantină? Dacă mă cununam, acum eram în luna de miere!”, a explicat Mary.

Citeste si: Jador a plâns în hohote când a aflat că Simina a fost cerută de nevastă de Alex Zănoagă! VIDEO

Mary, anunț despre relația cu Robert:

Mary de la Puterea Dragostei a vorbit despre nunta cu Robert

După ce a fost cerută de nevastă, Mary a început să-și facă planuri pentru nuntă, care vrea să fie spectaculoasă. În plus, Mary vrea să respecte toate tradițiile.

”Ne iubim, spunem acest lucru în fiecare zi. Ne-am obișnuit foarte mult unul cu altul, ne vedem ca un tot. De aceea, am luat decizia de a ne căsători legal, iar lucrul acesta se va întâmpla pe 1 august! Însă, nu anul acesta, ci în 2021! Ne-am hotarât pentru ziua aceasta, fiindcă din punctul nostru de vedere este una specială,atunci ne-am cunoscut cu adevărat și de atunci, au început toate lucrurile frumoase”, au dezvăluit Mary și Robert.

Citeste si: Prima reacție a lui Bogdan Mocanu, după ce s-a aflat că s-a iubit cu Bianca de la Puterea dragostei: „Așa e”

De altfel, Mary se gândește deja cum va fi ea ca mireasă în ziua cea mai important. "Mă văd o mireasă româncă get beget, cu tot ce implică tradițiile.", a afirmat Mary de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate