Mary, dezvăluiri șocante despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au declarat că s-au despărțit, relația lor fiind acum istorie.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Bianca și Livian de la Puterea dragostei s-au despărțit. De altfel, Bianca de la Puterea Dragostei chiar a spus, zilele trecute, într-un live pe Instagram,  că trece printr-o perioadă dificilă din nou, dar nu poate pleca acasă chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Livian. 

Citeste si: Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”

fara descriere

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

”Par zen. Încerc să par fiindcă vreau să vă transmit o stare bună pentru că dacă ar trebui să vă arăt starea mea nu cred că ați vrea să mai fiu pe live. Ceea ce se întâmplă între mine și Livian... nu știu ce se întâmplă real între noi doi pentru că a trecut o grămadă de timp și cred că decizia pe care am luat-o este definitivă. Ea așa de greu... simt că sunt într-o semi depresie. În general am o stare proastă și acum că mai e și chestia asta cu coronavirus e și mai rău... ”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei. 

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă bomba după ce a fost amenințat de trei concurenți din casa „Puterea Dragostei”: „Vom regla conturile! O să vă rugați să dureze emisiunea 30 de ani! O să purtați fustițe!”

fara descriere

Citeste si: Înjurat de Livian, un vlogger a sunat-o pe Bianca s-o întrebe dacă mai e cuplată cu fiul lui Nelson! Denis Petcu: ”Mi-a zis că e de acord să ieșim la o cafea”

Mary, despre Bianca și Livian de la Puterea dragostei ”Este strict problema lor”

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Mary, fosta concurentă care a fost prietenă bună cu Bianca și chiar confidenta acesteia într-o perioadă, spune că nu știe ce se întâmplă cu adevărat între cei doi.

”Nu știu dacă se vor împăca (n.red Bianca și Livian). Este strict problema lor, însă ciorba reîncălzită nu mai are același gust”, a spus Mary despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate