Mary și Robert, ce decizie au luat după eliminarea de la Puterea Dragostei!

Mary și Robert au părăsit casa de la Puterea Dragostei ca un cuplu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Mary si Robert au plecat de la Puterea Dragostei


In articol:

Mary și Robert au revenit în țară după eliminarea de la Puterea Dragostei și îți continuă aici povestea de iubire. Acum, se află la Brăila, acolo unde locuiește Mary, dar au planuri mari împreună.

”Vrem să ne mutăm la București. Avem multe planuri împreună”, a dezvăluit Robert, după ieșirea din competiția de la Puterea Dragostei.

Mary si Robert au plecat de la Puterea Dragostei

Mary s-a aflat la Puterea dragostei încă din primul sezon, a încercat să formeze cuplu cu câțiva băieți, însă de fiecare dată a eșuat. Până când în casă a intrat Robert. Repede, între cei doi a fost sesizată o apropiere. Apoi, după ce au declarat că formează un cuplu, camerele au avut ce filma și au surprins săruturi și secene tandre între cei doi.

Citeste si: De ce o iubește Livian pe Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Așa declarație de dragoste își dorește orice femeie, dar doar ea este norocoasa!

Citeste si: Poza pe care Andreea de la Puterea Dragostei ar fi vrut să o vadă ștearsă! Cum arăta în urmă cu câțiva ani

Mary și Robert au plecat de la Puterea Dragostei! Ce a declarat tânăra despre iubitul ei

La scurt timp, Mary, Marinela pe numele ei real, și-a făcut curajul și într-un live pentru fanii emisiunii a și mărturisit ce simte pentru Robert. ”Eu sunt pregătită de data aceasta pentru relația mea. Până acum am lăsat-o baltă de fiecare dată când am simțit pericol și asta pentru că mi-a fost frică să nu pierd. Când simt că relația mea este în pericol, atunci simt nevoia să renunț. Acum sentimentele (n.r. în relația cu Robert) sunt mai puternice, mi-e frică, însă încerc să lupt cu chestia asta și să nu renunț. Suntem săgetători amândoi, foarte geloși și orgolioși amândoi”, a spus Mary despre relația ei cu Robert, care se desfășura atunci în casa de la Puterea Dragostei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate