Mary și Simina, dezvăluiri șoc una despre alta la Puterea Dragostei! Au spus cum a apărut poza cu Simina dezbrăcată! Simina a mărturisit că Mary l-a plăcut pe iubitul ei, Zănoagă

Mary a intrat în direct în emisiunea de astăzi a show-ului Puterea Dragostei și a făcut dezvăluiri bombă despre Simina. Simina, la rândul ei, a avut o replică dură pentru Mary.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Mary a spus că nu a făcut ea publică poza cu Simina dezbrăcată în baie, însă Simina e convinsă că Mary este vinovată pentru că poza a apărut pe internet.

"Vorbeai cu maică-mea și i-ai arătat <Uite ce fac nebunele astea două. Stai să le fac o poză>. A închis și a făcut poza", a spus Simina, referitor la poza cu ea goală din baie.

fara descriere

Mary: "Se plângea că Alex o sufocă"

Mary a dezvăluit discuții pe care le-a avut cu Simina în timp ce se afla în casa Puterea Dragostei

"Se plângea că Alex o sufocă, spunea că nu o să existe nimic acasă, că o enervează, că este foarte copilăros. Se mai plângea, chiar o dată nu mai știu unde mergeam, eram în taxi parcă și a început ea să-mi povestească acolo.

Eu oricum nu le dau nicio șansă. Când vor ajunge acasă... Ea, din cauza ei, Alex se vede că o place, ține foarte mult la ea", a spus Mary.

În replică, Simina a spus că Mary l-a plăcut pe Alex. "Poate îl mai plac și acum, de unde știi tu?", a răspuns, râzând, Mary. "Ai pierdut. Ea l-a pierdut, dar el a vrut doar așa... dar nu pot să spun ce a vrut", a spus Simina.

"A ascultat melodiile lui Jador"

Mary a spus că Simina asculta melodiile lui Jador în casă. "A mai ascultat de vreo două, trei, patru, cinci ori așa", a zis, râzând, Mary.

"Da, ea o punea (n.r.- melodia lui Jador), într-adevăr, știe și Simona lucrul ăsta. La început, când nu era cu Alex", a precizat Mary.

"La început, când ea mai vorbea cu Jador încă", a subliniat și Simona.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 6 iunie. Culiţă Sterp se pupă cu Simona: "Eu chiar te văd îndrăgostită"

Citeste si: Scene halucinante la Puterea Dragostei! Culiță Sterp și Zănoagă s-au scuipat reciproc! Cum a avut loc incidentul

Citeste si: Dezvăluire șoc la Puterea Dragostei! Culiță Sterp a avut o relație cu Simina și s-a sărutat cu ea! Ce mesaje își dădeau

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate