WOW

Masacru într-o şcoală! 20 morţi şi 50 de răniţi în urma unui atac! Declaraţiile supravieţuitorilor sunt cutremurătoare

Un atac sângeros a avut loc într-o şcoală. Este îngrozitor ce a putut să facă un elev.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Un elev în vârstă de 18 ani al unei şcoli vocaţionale din Peninsula Crimeea şi-a omorât 20 de colegi şi a rănit alţi 50, după ce a detonat o bombă şi tras cu o armă în interiorul instituţiei. Băiatul se numea Vladislav Roslyakov şi s-a sinucis după atac. Trupul lui a fost găsit în bibliotecă.
 
În imaginile suprinse de camerele de supraveghere băiatul poate fi văzut în timp ce se plimba pe coriodare cu o mitralieră în mâini. Autorităţile nu ştiu încă motivul atacului, iar profesorii şi colegii de clasă au spus despre el că era timid şi nu avea foarte mulţi prieteni. 
 
Mama lui Vladislav, Galina, este asistentă la spitalul la care fost transportaţi o mare parte dintre cei răniţi. Ea ajuta la îngrijirea lor, când autoritaţile au venit şi au anunţat-o că fiul ei era responsabil pentru tragedie. Un prieten de-ai ucigaşului a spus că ura şcoala din cauza profesorilor şi că a dat de înţeles înainte de comiterea crimelor că avea de gând să se răzbune pe ei, relatează thenews.com.au. 
 
Unul dintre anchetatorii care se ocupă de caz a declarat că este posibil ca Roslyakov să fi avut un complice. „Trebuie să aflăm cine îl ajuta. A acţionat singur aici, asta ştim. Dar acest nemernic nu ar fi putut să organizeze atacul de unul singur, în opinia mea şi a colegilor mei”, a declarat el. 
 
Supravieţuitorii sunt marcaţi de ce au văzut. „Prietena mea a fost omorâtă în faţa mea. Am văzut-o când a căzut şi nu a mai mişcat. Am văzut băieţi căzând răpuşi la podea şi împroşcând sânge în jur”, a povestit ea. 
 
„Eram in clasă când am auzit împuşscături la primul etaj. Am fugit toţi pe coridor, am văzut colegi care fugeau strigaând că cineva cu o mitralieră trăgea în cei din jur. Apoi s-a auzit o explozie puternică, dar, mulţumesc lui Dumnezeu, eram deja afara. Am văzut colegi aruncaţi pe geaam de explozie”, a spus un alt elev. 

Galerie foto