Masacrul din Connecticut a lasat un gol imens in inima unui tata! I-a adus un elogiu emotionant fiicei sale de 6 ani: "Dragostea si puterea pe care ni le transmitea erau cu totul speciale"

Newtown, oraselul in care 20 de copii si 6 adulti au fost ucisi intr-un atac armat, geme de durere. Tatal atacatorului si-a declarat compasiunea pentru familiile indurerate, dar nimic nu le poate alina.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereRobbie Parker, tatal fetitei de 6 ani, are inima sfasiataTatal unei fetite ucisa in atentat i-a adus un elogiu fiicei sale de doar 6 ani: "Când intra într-o cameră, lumina totul în jurul ei. Avea întotdeauna o vorbă bună pentru oricine, iar dragostea şi puterea pe care ni le transmitea erau cu totul speciale. Este o persoană grozavă şi sunt binecuvântat să îi fiu tată", a spus Robbie Parker, tatăl lui Emilie Parker.

Tatal lui Adam Lanza, cel care a comis atentatul, l-e transmis compasiunea familiilor victimelor: "Familia mea plânge alături de toţi cei care au fost afectaţi de această tragedie."

Tanarul de 20 de ani care a comis unul dintre cele mai sangeroase masacre din SUA suferea de autism si alte afectiuni psihice. Dupa ce a omorat 26 de persoane, s-a sinucis.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate