Masca, obligatorie și în cimitir! Care este județul în care masca trebuie purtată în mai multe locuri?

Județul în care masca a devenit obligatorie și în cimitir. De mâine, 2 august, au fost impuse și alte locuri în care trebuie să o porți.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Masca, obligatorie și în cimitir! Care este județul în care masca a devenit obligatorie?
Masca, obligatorie și în cimitir! Care este județul în care masca a devenit obligatorie?


In articol:

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a stabilit astăzi, 1 august, faptul că masca de protecție trebuie să fie purtată și în alte locuri decât cele știute până acum.

”Începând cu 2 august, ora 6.00, purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi pieţele, târgurile, oboarele, talciocurile, zonele de aşteptare (staţii de autobuz, peroane din gări, autogări şi alte asemenea), parcuri publice, zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul lăcaşelor de cult, zona cimitirelor, exteriorul obiectivelor turistice”, informează Prefectura Dâmboviţa, într-un comunicat postat pe o rețea de socializare.

Citeste si: Kanal D, premiu pentru “Excellence in Media Sales”. Distinctia a fost acordata Stefaniei Mitrache, Digital&TV Sales Director, in cadrul evenimentului “Most Admired Business Women Awards 2020”, organizat de Business Arena Magazine

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei continuă războiul cu Vulpița, după ce s-a vorbit despre relația ei cu Rafaelo: „Nu mă interesează ce zice ea”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, primele declarații despre relația cu Mocanu! ”M-am întâlnit cu Bogdan într-o seară și am vorbit câteva minute”DECLARAȚII EXCLUSIVE

Masca, obligatorie și în cimitir

Conform măsurilor luate la mijlocul săptămânii, masca era obligatorie doar în zonele aglomerate din pieţe, oboare și târguri. Acum, hotărârea Comitetului Județean pentru Situația de Urgență cuprinde noi zone: peroane din gări, stații de autobuz, autogări, zona cimitirelor, exteriorul locașelor de cult, parcuri publice sau zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje 

Masca de protecție trebuie purtată în intervalul orar 6:00-23:00. Măsurile intră în vigoare începând de mâine, 2 august, ora 12:00.

Potrivit raportării Prefecturii Dâmboviţa, doar în ultimele 24 de ore, la nivel de judeţ, au fost confirmate 72 de cazuri de COVID-19. În total sunt 1.914 cazuri, iar de la începutul pandemiei de coronvirus au murit 65 de dâmboviţeni.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andreea Bănică, accident grav la mare. Primele declarații: „Am crezut că mor...”

Daiana de la Puterea dragostei continuă războiul cu Vulpița, după ce s-a vorbit despre relația ei cu Rafaelo: „Nu mă interesează ce zice ea”

Caz șocant la spitalul din Arad! Drama prin care avocatul Alexandru Nistor a trecut cu tatăl său! “L-au ținut nemâncat și fără tratament...”

Veste ȘOC! O altă televiziune a confirmat primul caz de COVID-19. E stare de alertă

Primul pacient din lume declarat vindecat de HIV a murit de leucemie. Cazul americanului Timothy Ray Brown a inspirat o întreagă generaţie de medici

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies