Masurile pe care le-a luat Becali in puscarie dupa revolta fotbalistilor de la Steaua de saptamana trecuta!

Gigi Becali decide si din puscarie soarta jucatorilor de la Steaua! Latifundiarul este cel care transfera, cel care pune antrenorul si, mai nou, decide si numarul de sedinte tehnice pe care trebuie sa le faca echipa.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma omului de afaceri sustin ca acesta s-a suparat teribil in momentul in care a aflat ca fotbalistii s-au ridicat cu pretentii in fata antrenorului Costel Galca. "Revolta jucatorilor ros-albastrii a ajuns si la urechile lui Becali! Suparat, acesta a avut chiar o reactie dura cand a auzit ca baietii nu au mai vrut sa vina la sedinta de recuperare de duminica trecuta, pe motiv ca au stat prea mult prin cantonamente! Imediat, a pus mana pe telefon si a ordonat ca, de acum inainte, sa se faca doua antrenamente pe zi, iar Galca sa fie ascultat cu sfintenie de fotbalisti, in caz contrar, se vor aplica amenzi", a spus un apropiat de-al omului de afaceri.

VIDEO EXCLUSIV! Una a implinit 18 ani, alta a intrat la facultate, iar tatal a trecut la fapte! Gigi Becali le-a luat fetelor sale masini de lux de 100.000 de euro! Primul drum facut de Teodora si de Alexandra: direct la fast-food s-au dus!

Becali va plange de emotie in inchisoare cand va afla ca fiul unui preot a scris o carte pentru el


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate