Matinalii Radio 21 ies, mâine, pe piaţă, la propriu: studioul 21 se mută, pentru o zi, în Piaţa Sudului din Capitală

Radio 21 ia pulsul pieţei, la propriu! Manuel Dinculescu, Vlad Craioveanu, DJ Andi şi Orlando vor emite live, mâine, 30 octombrie, din Piaţa Sudului din Capitală, când îşi vor lansa pe piaţă, chiar din piaţă, noul lor nume: „PatruLA 21”.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereStudioul mobil 21 va fi „plantat” la o tarabă, de la care matinalii vor vinde tot ce a mai rămas de vândut în ţară. „N-o să vindem gogoşi, că de asta se ocupă, neoficial, oficialii, dar vom face schimburi de reţete de murături ca să ne dregem după petrecerea de Halloween iar o persoană importantă, nu spun cine – va pregăti live ceva bun de mâncare pentru toţi cei care se vor afla în piaţă cu noi. Aşadar, dragi români, haideţi... la piaţă!”, a spus Manuel Dinculescu. În Piaţa Sudului din Capitală, lucrurile se petrec un pic altfel decât în restul pieţelor: taxa pe tarabe nu se mai încasează cu chitanţierul, ci cu tableta. Matinalii 21 vor să experimenteze cum se îmbină tehnologia cu cererea de gogonele, dar şi cu costumele de Halloween: „Ne vom îmbrăca cu nişte costume care să-i bage în sperieţi pe criticii lumii mondene. E o terapie de şoc brevetată, care a dat rezultate incomensurabile în mai multe părţi ale lumii” a spus Vlad Craioveanu.

„Radio 21 e cel mai şmecher de pe piaţă” a explicat Orlando, care e deja pregătit să facă Sondajul Bun de Nimic Bun din mijlocul tarabelor. Matinalii 21 promit că reţetele de murături vor fi condimentate cu concursuri ad hoc, dar şi cu invitaţi-surpriză. În plus, DJ Andi va mixa live, printre tarabe, ca să experimenteze cum afectează beat-ul preţul la kilogramul de cartofi.

Ascultătorii vor putea intra în direct cu PatruLA 21 folosind acelaşi număr de telefon: 0372 069 699, sms 1721 şi pe pagina lui Radio 21 de pe Facebook.

PatruLA 21 se aude în fiecare dimineaţă, la Radio 21, de luni până vineri, între 06:30 şi 10:00.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate