Matteo Politi, împlinit ”mental și sexual” după ce a ieșit din închisoare! Falsul medic se iubește cu o româncă

Matteo Politi, italianul acuzat că a practicat ilegal medicina în România, se declară fericit ”mental și sexual” cu noua lui iubită.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Matteo Politi s-a îndrăgostit iremediabil de România, chiar dacă și-a petrecut câteva săptămâni bune în închisoare, fiind acuzat că a practicat medicina fără a avea studii de specialitate. Cercetat în libertate, italianul a cunoscut o româncă și se pare că aceasta i-a schimbat viața.

fara descriere

Matteo Politi a încercat să explice printr-o postare pe contul lui de socializare sentimentele pe care le trăiește.

Citeste si: Matteo Politi, falsul medic italian, și-a făcută o nouă iubită! ”Felicitări și să vă țină!”

Citeste si: Matteo Politi, falsul medic italian, s-a apucat de sală! Uite cum arată la bustul gol FOTO

Citeste si: Matteo Politi, medicul impostor, a recunoscut: „Eu nu am urmat cursuri în chirurgie plastică”. Cum se apără italianul și ce studii spune că are

Matteo Politi: ”La 39 de ani, m-am săturat de aventuri”

”M-am gândit că relația e cel mai frumos lucru care există dacă ești fericit. Fericirea, din punctul meu de vedere este atât mentală cât și sexuală. Nu există nici o relație care să nu aibă un amestec bun din amândouă. Atunci când ai 39 de ani, te-ai săturat de aventuri, vrei o femeie care să te satisfacă în orice, și la fel și tu pe ea. Deci prieteni, sper să găsiți”, a scris Matteo Politi pe contul lui de socializare, într-o română aproximativă.

fara descriere

Cea care îl satisface din toate punctele de vedere este o tânără pe nume Diana Mihaela. Cei doi s-au cunoscut după ce Matteo Politi a ieșit din închisoare. Italianul s-a despărțit de fosta lui iubită după ce aceasta a dat autorităților unele informații care mai rău l-au înfundat decât să-l ajute.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate