Matteo sufera dupa fosta iubita! Nu mai sunt impreuna de aproape jumatate de an, dar tot la Roxana se gandeste “O iubesc”

S-au iubit patimas timp de patru ani, insa in urma cu 5 luni s-au despartit! Motivul? Nepotrivire de character, cel putin asta spune Matteo, care inca nu a uitat-o pe Roxana, femeia alaturi de care s-a simtit fericit.

Distribuie pe:

fara descriereMatteo sufera si acum dupa fosta iubita si isi doreste sa o recucereasca, in ciuda faptului ca mereu aveau discutii in contradictoriu. Reporterii WOWbiz.ro au stat de vorba cu artistul, iar acesta le-a marturisit ca nu si-a refacut viata dupa despartirea de Roxana.

Nu ma intereseaza alta femeie, nu ma intereseaza alta relatie. Imi vad de viata mea, insa nu am uitat-o pe Roxana. Inca o mai iubesc si nu pot da uitarii cei patru ani petrecuti impreuna. Nu ma vad intr-o alta relatie si nici aventuri de-o noapte nu accept. Mai vorbim la telefon, incercam sa ne dam seama unde am gresit. Ea este femeia care m-a facut fericit, insa nu ne-am gandit la casatorie niciodata, ci doar sa fim impreuna mereu”, a declarat Matteo, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate