Maurice Munteanu a dat admitere la Teatru, iar din comisie a făcut parte și actorul Florin Zamfirescu. Nu a uitat niciodată vorbele lui: "Dacă s-ar fi întâmplat asta în 2022 îl aștepta un proces lung și costisitor”

Maurice Munteanu și-a dorit să devină actor și a dat admitere de patru ori la UNATC, însă a fost picat de fiecare dată.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Când spunem Maurice Munteanu, gândul ne duce la eleganță și stil. Este de 18 ani fashion editor la una dintre cele mai cunoscute reviste de modă și de 7 sezoane face parte din juriul emisiunii "Bravo, ai stil!", de la Kanal D. Chiar dacă este o persoană deschisă, există aspecte ale vieții sale pe care mulți nu le cunosc.

Invitat în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", fashion editorul a acceptat cu deschidere și asumare să răspundă întrebărilor și să lase publicul să-l cunoscă pe omul Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu a dat admitere la UNATC, iar din comisie a făcut parte și actorul Florin Zamfirescu. Nu a uitat niciodată vorbele lui Dacă s-ar fi întâmplat asta în 2022 îl aștepta un proces lung și costisitor și risca probabil să rămână și fără catedră

Maurice Munteanu, invitatul special al emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În copilărie a visat să ajungă medic psihiatru, iar în copilărie și-a dorit să ajungă actor. A încercat de patru ori la UNATC, dar a fost respins de fiecare dată. Din comisia de admitere a făcut parte și Florin Zamfirescu, care i-a adresat o întrebare pe care nu o va uita niciodată.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Citeste si: Maurice Munteanu a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală: "Nu mi s-au oferit bani pentru favoruri sexuale, dar am dat eu"

"Sunt cine mi-am dorit să fiu și să știi că e cumva mai bine că nu am ajuns să fiu actor. Acum, după atâția ani, mulțumesc comisiei care m-a picat cu ultima notă patru ani la rând și nu pentru că aș fi avut o prestație discutabilă, ci doar pentru că din punctul lor de vedere reprezentam un element surpriză.

Prima întrebare pe care Florin Zamfirescu mi-a pus-o la admitere a fost dacă am sau nu o iubită. Când am spus că nu am o iubită, s-a uitat la mine cu bănuială și tot el mi-a spus: <sper că realizezi că asta e o problemă>. Atunci erau alte vremuri. Dacă s-ar fi întâmplat asta în 2022 îl aștepta un proces lung și costisitor și risca probabil să rămână și fără catedră.", a mărturisit Maurice Munteanu în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Maurice Munteanu: "Momentul UNATC a fost principala formă de discriminare sinistră"

Maurice Munteanu a dat admitere la UNATC, iar din comisie a făcut parte și actorul Florin Zamfirescu. Nu a uitat niciodată vorbele lui Dacă s-ar fi întâmplat asta în 2022 îl aștepta un proces lung și costisitor și risca probabil să rămână și fără catedră

Maurice Munteanu, jurat de 7 sezoane în emisiunea "Bravo, ai stil!"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu este o persoană asumată, care nu a ascuns orientarea sa sexuală, pentru că, spune el, nu este treaba nimănui ce face cu viața sa. Însă, atât în copilărie, cât și în adolescență, s-a simțit discriminat.

Citeste si: Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”: "Trece poponarul, trece nu știu cine..."

"Imaginează-ți cum m-am simțim când am picat prima, a doua oară, a treia oară cu 3 și ceva. Nu mi-a explicat nimeni cum se poate ajunge la această medie 3 și nu-știu-cât, în condițiile în care la Română luam 10 de exemplu, deci cât aș fi luat la celelalte probe ca să ajungem la 3 și ceva. Apoi mi-au spus că este o facultate vocațională și apoi am văzut cum surorile gemene de la trupa Indigo au intrat ambele cu 10. Când mă gândesc la chestiile astea îmi crește tensiunea și îmi dau seama câte vieți de copii care poate chiar au ceva de spus, au fost întrerupte brusc de acest sistem sinistru, corupt, homofob, misogin, care ar trebui desființat și refăcut din temelii. Atâta vreme cât acești indivizi vor decide pentru viețile altora, nu avem nicio șansă.

Din fericire pentru mine, cred că momentul UNATC a fost principala formă de discriminare sinistră la care am fost supus. Să le fie rușine! Asta o spun în numele meu și în numele probabil multor, multor copii care au trecut prin tipul ăsta de drame.", a mai spus Maurice Munteanu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie. Juratul a facut marturisiri din adolescenta, la “Vulturii de noapte”

Maurice Munteanu, declaraţii emoţionante în cadrul emisiunii “În oglindă”: "Trece poponarul, trece nu știu cine..."

Maurice Munteanu a vorbit deschis despre orientarea lui sexuală: "Nu mi s-au oferit bani pentru favoruri sexuale, dar am dat eu"

7 zodii cu succes incredibil la bani începând de mâine

Vladimir Putin a TRIMIS TANCURILE! Cutremur la nivel european. Decizia momentului de la Kremlin

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Alertă pentru toate mamele! Se SCHIMBĂ LEGEA!

Lovitură pentru Portugalia – Ronaldo amenință că pleacă de la Cupa Mondială – Doi jucători au părăsit deja Qatarul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies