Maurice Munteanu a făcut-o praf pe Viviana Sposub, în platoul "Bravo, ai stil! Celebrities". Reacția tranșantă a vedetei l-a uimit: "Lui îi voi vira banii"

Concurenta a intrat în vizorul juraților, după ce a ezitat să spună numele designerului care a îmbrăcat-o.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

S-a lăsat cu acuzații dure în platoul "Bravo, ai stil! Celebrities". Maurice Munteanu a răbufnit în cele din urmă, după ce Viviana Sposub a uitat numele designerului care a îmbrăcat-o.

Citeste si: Viviana Sposub, acuzată că i-a copiat ținuta Ilincăi Vandici, la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cine i-a atras atenția: „Trebuie să ne chinuim mai mult”

Maurice Munteanu: "Ce designer, dragă? Spune-i numele!"

Tensiunea a atins cote maxime în ultima ediție "Bravo, ai stil! Celebrities". De data aceasta Viviana Sposub a fost cea luată în vizor de jurați și criticată destul de aspru.

Maurice Munteanu, atac dur la adresa Vivianei Sposub

"Juriul Bravo, ai stil! Celebrities"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Viviana Sposub a uitat numele designerului care a îmbrăcat-o

Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Maurice Munteanu i-a ținut o predică de zile mari vedetei în fața tuturor, din cauză că aceasta a ezitat să spună numele designerului de la care a luat ținuta: "Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor.

Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut. Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi- și este evident că nu le faceți voi- măcar să știți ce purtați, măcar atât.", i-a reproșat Maurice Munteanu Vivianei, în platoul "Bravo, ai stil! Celebrities".

Viviana Sposub, pusă în fața faptului împlinit

Viviana Sposub

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Viviana Sposub, reacție neașteptată după criticile lui Maurice Munteanu

Vivianei Spoub nu i-au picat deloc bine criticile lui Maurice Munteanu, referitoare la faptul că nu știe de la ce designer se îmbracă.

Citeste si: Anunț trist făcut de Bella Santiago în gală! Ilinca Vandici și Tibi Clenci, în lacrimi: "Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat"

Concurenta "Bravo, ai stil!" a reacționat dur atunci când juratul a acuzat-o că nu își face niciodată ținutele singură:" Știu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii."

, a fost răspunsul neașteptat al Vivianei, care l-a contrazis dur pe Maurice Munteanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies