Maurice Munteanu avertizează concurentele, în Gala Bravo, ai stil!: “Sper că nu veți face niște ținute tip cocălărese …”

O noua Gala debuteaza astazi, de la ora 23:00, in cadrul celui mai indragit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Gala cu tematica “Bairam”, care ar trebui sa reflecte, prin prisma concurentelor, moda anilor 1990-2000, se dovedeste a fi una destul de “greoaie” pentru cateva dintre acestea.

“Tema acestei Gale nu inseamna ca planeaza, neaparat, si un mic curent kitsch, peste aceasta glajbeala, si sper ca nu veti face niste tinute tip cocalarese … sper! Si in anii ’90, si in anii 2000 femeile se imbracau foarte bine. Din ce vad, pana acum, la nivel de machiaj si coafura, situatia este groasa”, spune juratul Maurice, la inceputul emisiei.

Unul dintre momentele reusite, conform cerintelor show-ului, care capteaza atentia intregului auditoriu, este cel al Biancai. La finalul prezentarii, concurenta s-a bucurat de aplauze la scena deschisa, din partea celor prezenti, iar comentariile juratilor nu au intarziat sa apara.

“Draga, te-ai documentat foarte bine. (…) Mi se pare cel mai bun moment din Gala, de pana acum, dar ce facem cu tinuta pe care o ai, care este de-o topenie rara, de-o pocenie rara … este atrocisima”, spune Maurice.

Citeste si: Maurice Munteanu, tot ce nu știai despre juratul de la „Bravo, ai stil”: „Am fobie de ...”

Citeste si: Cătălin Botezatu rupe tăcerea după moartea Zinei Dumitrescu! Ce spune designerul despre adevărata relație avută cu fiul ei natural! ”Nu cred că Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin prin mine”! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Deși ar putea valora milioane, brandul ”Zina Dumitrescu” nu e înregistrat la OSIM! Fiul creatoarei: ”N-am vrut să mă implic, mi-a zis să-mi văd de treaba”! DEZVĂLUIRI

Bianca nu este singura concurenta care ofera un moment artistic reusit in Gala. Care dintre cele opt concurente ramase in competitia stilului a reusit sa cucereasca juratii, prin momentul artistic si tinuta prezentate, obtinand punctaj maxim, si care dintre fete va fi eliminata, la finalul Galei, aflati astazi, de la ora 23:00, la “Bravo, ai stil!”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: