Maurice Munteanu
Maurice Munteanu

Vedete

Maurice Munteanu, reacție dură la adresa haterilor! Cum le-a închis gurile cârcotașilor: „Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci”

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebtities” a reacționat pe rețelele de socializare, după ce a primit o avalanșă de mesaje negative la adresa aspectului său.

Maurice Munteanu a reușit o performanță la care mulți doar visează. A avut ambiția și tăria de a face o schimbare în viața lui. Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a pus serios pe treabă și a slăbit mai bine de 20 de kilograme și a ajuns la o formă demnă de invidiat. Cu toate acestea, puțini au fost cei care i-au aplaudat gestul, căci mulți, i-au trimis o avalanșă de mesaje în care îl acuzau fie că folosește diverse filtre, fie că a mers să se opereze pentru a ajunge la această formă.

Nimic mai fals, o spune chiar Maurice Munteanu, într-o reacție dură pe contul său de Instagram. Cei care vor continua să comenteze în aceeași notă negativă vor fi restricționați de pe contul juratului. 

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Citeste si: Cu ținuta la control! Maurice Munteanu, atent până la cel mai mic detaliu, la styling-ul uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Ți-ai pus inelul de friptură?”


Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului.

Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block”, a scris Maurice Munteanu pe rețelele de socializare. 

Maurice Munteanu

Maurice Munteanu

[Sursa foto: Instagram]

Maurice Munteanu a fost victima a bullying-ului

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a povestit, în urmă cu ceva timp, că s-a confruntat cu episoade de bullying în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când era doar un copil. Totuși, acesta nu s-a lăsat niciodată afectat de răutățile celor din jur și nu a permis nimănui să-l jignească. 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Citeste si: Maurice Munteanu, anunțul care le-a bulversat pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Până și Ilinca Vandici a rămas uimită

„În copilărie s-a întâmplat. De atunci nu. Erau mai multe zone de bullying. O zonă se întâmpla în imediata mea apropiere. Câțiva copilași nefericiți mai mari decât mine începeau în cor să urle: trece poponarul, trece nu știu cine, habar n-am…”, a povestit Maurice Munteanu în interviul acordat lui  Mihai Ghiță, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.