Maurice, revoltat: „Refuz această sărbătoare comunistă!” Ce a pățit juratul de la „Bravo, ai stil”

Maurice de la Bravo, ai stil este revoltat. Ce a pățit.

Autor: M.V.

In articol:

Maurice de la „Bravo ai stil” refuză să sărbătorească ziua de 2 mai. Astăzi, românii au avut motiv de sărbătoare, fiind sărbătorită ziua națională a tineretului, însă juratul de la „Bravo, ai stil”, a avut de comentat, încă de la începutul emisiunii.

„Refuz să celebrez această sărbătoare comunistă.

Dar ce legătură este între 2 mai? Acolo mergeau oamenii care au avut de suferit de pe urma acestei sărbători”, a spus juratul Bravo, ai stil, revoltat că oamenii se bucură de această sărbătoare, deși au suferit în timpul comunismului.

„Orice motiv de sărbătoare e bun ”, a spus Raluca Bădulescu, ceva mai încântată că a avut o zi de relaxare, alături de cei dragi. Și Cătălin Botezatu este de aceeași părere cu Raluca Bădulescu, iar orice prilej de sărbătoare poate fi binevenit.

Citeste si: Minune pentru Răzvan Ciobanu! Sufletul lui se duce direct în Rai! Vezi de ce!

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Raluca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri uluitoare din relația cu Ricardo! ”A venit să își ceară scuze” EXCLUSIV

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! ”Centura nu putea să-l protejeze” Medicul legist Vladimir Beliș spune unde a fost lovit designerul

Ce spune Maurice Munteanu despre regimul Ceaușescu

„Eu mă bucur și de 1 și de 2 și de 3 mai ”. Mă bucur încă de la Paște”, a dezvăluit și Cătălin Botezatu.

De ziua națională a tinererului? A mai rămas să îl sărbătorim și pe Ceaușescu. De aia am ajuns să stăm pe această canapea. Nu să celebrăm această sărbătoare sinistră”, a mai spus Maurice în culise.

„Să fie și Maurice împăcat și fericit, tăiați la montaj ”, a spus Ilinca Vandici.

„Nu se simte nimeni pekineză? Câinele pekinez este câine imperial, ar trebui să vă simțiți toate”, a continuat Maurice, despre ținuta concurentelor.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, jurații de la ”Bravo, ai stil!”, sfaturi vestimentare despre cum ar trebui să ne îmbrăcăm atunci când mergem la biserică!

Jurații “Bravo, ai stil!” fac legea pe platoul de filmare! Au trecut în spatele camerelor de luat vederi

Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie. Juratul a facut marturisiri din adolescenta, la “Vulturii de noapte”

Maurice Munteanu și-a ieșit din pepeni! A pus la zid o concurentă în gala ”Bravo, ai stil!”: ”Zi merci că nu ți-am dat zero”

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Colțunași moldovenești cu brânză dulce. Dacă n-aţi mâncat niciodată, trebuie să încercați rețeta

Maurice Munteanu a picat de patru ori examenul la Actorie. Juratul a facut marturisiri din adolescenta, la “Vulturii de noapte”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies