Vedete

Mavi este hotarata sa divorteze de Ali, azi, in "Dragoste si ura", de la 20.00, la Kanal D

In episodul de azi din "Dragoste si ura", Ali este foarte surprins de propunerea lui Mavi de a divorta, dar incearca sa isi ascunda starea de neliniste.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Mavi este hotarata sa divorteze de Ali, azi, in "Dragoste si ura", de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Pe de alta parte, familia barbatului se bucura de aceasta decizie dramatica pe care tanara a luat-o.

Singura care isi face griji din cauza acestor schimbari majore din viata cuplului este chiar Hasibe, ingrijorarea ei venind din faptul ca va trebui sa paraseasca vila. 

Cemal incearca sa il convinga in tot acest timp pe tatal lui ca banii dati Hamzei si lui Sami reprezinta de fapt datoriile lui Ismet de la jocurile de noroc. Singurul care va avea de suferit este Ismet.

Sevda si Pemge fug de acasa, iar plecarea lor va incurca lucrurile la conac...Nu ratati azi, un nou episod din "Dragoste si ura", de la 20.00, la Kanal D. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune