Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a reușit să-i împlinească dorința răposatului său tată!

”Acum sunt liniştit, probabil şi tata e cu sufletul împăcat”: cum a reușit fiul lui Marcel Toader să rezolve doleanțele tatălui său.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Maximilian, fiul lui Marcel Toader a reușit să-i împlinească dorința răposatului său tată!
Maximilian, fiul lui Marcel Toader a reușit să-i împlinească dorința răposatului său tată!


In articol:

Marcel Toader s-a stins din viață pe 3 august 2019, la vila unor prieteni din Periș. Toader se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță, iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze

Fiul lui Marcel Toader a fost din nou în doliu, după decesul fulgerător al lui Antonio Melinte, prieten și fost coleg la echipa de rugby juniori a lui Dinamo.  “Acum o lună râdeam împreună iar azi aflu că nu mai ești printre noi!”,  a postat Maximilian.

„O să-mi lipsească toate momentele frumoase si toate tâmpeniile pe care le-am facut impreuna! Am rămas doar cu amintirile...Odihneste-te in pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede! Condoleanțe familiei!”, a mai scris Maximilian Toader.

Citeste si: Ți se face pielea de găină! Ce a apărut în locul unde a murit Răzvan Ciobanu?

Citeste si: Primele decizii clare legate de Crăciun. Ce nu trebuie să facem - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Motivul pentru care Bianca de la Puterea Dragostei nu și-a văzut încă părinții

Citeste si: Florin Dumitrescu, un chef de succes și... un sportiv de performanță în tinerețe!

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, își repară încet-încet viața

După momentele grele prin care a trecut tânărul, în urma decesului tatălui său, urmat de moștenirea unei datorii de 150.000 de euro, iar mai apoi suferința lui culminând cu decesul unui coleg de echipă, Maximilian a reușit acum să rezolve o primă problemă: a reușit să vândă apartamentul din București, achitându-și acum toatedatoriile pe care le-a moștenit de la tatăl său, Marcel Toader.

Maximilian, fiul lui Marcel Toader a reușit să-i împlinească dorința răposatului său tată!
Maximilian, fiul lui Marcel Toader a reușit să-i împlinească dorința răposatului său tată!

“Eu trebuie să rezolv datoriile pe care tata le avea pe firmă, pentru ca apoi să pot discuta despre succesiune şi despre bunurile pe care le avea tata pe numele lui. Sunt datorii de 150.000 de euro şi sper să le şterg după vânzarea apartamentului, care este deja executat silit. Abia după ce se lichidează partea asta, pot să-mi dau seama ce voi moşteni. Tata avea pe numele lui nişte terenuri şi o maşină”, a explicat Maximilian Toader.

Fostul om de afaceri și jucător de rugby Marcel Toader a acumulat pe timpul vieții datorii foarte mari la Direcția de Taxe și Impozite Locale. Acesta avea, de asemenea, și datorii la întreținerea apartamentului din Capitală, unde a locuit.

Astfel, s-au adunat datorii ce culminau în jurul sumei de 150.000 de euro, datorii pe care fiul său Maximilian le-a moștenit.

„Acum sunt liniştit, probabil şi tata e cu sufletul împăcat. De acum încolo trebuie să mă ocup de terenuri. Am de alergat, trebuie făcute acte. O să am răbdare”, a menționat Maximilian Toader.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

O nouă lovitură pentru clanul Cordunenu! Un membru a fost reținut după ce a amenințat cu un cuțit, pe o terasă din Iași

Mario Fresh și Alexia Eram, vizită neașteptată la o clinică de analize! Motivul pentru care cei doi îndrăgostiți au mers la doctor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies