Maximilian Toader i-a plătit toate datoriile tatălui său: ”Am învățat să fiu foarte chibzuit cu banii”

Fiul regretatului Marcel Toader a luat o decizie drastică. Cum a reușit tânărul să-i achite datoriile tatălui său.

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Maximilian Toader
Maximilian si Marcel Toader [Sursa foto: Facebook]


In articol:

Maximilian Toader are 23 de ani și este fiul regretatului Marcel Toader. Tânărul a apărut în cadrul unei emisiuni tv, după mai bine de un an de la moartea tatălui. Maximilian a vorbit despre clipele grele prin care a trecut, după moartea tatălui său, dar și despre faptul că a reușit să-i achite datoriile acestuia. În cele din urmă, tânărul de 23 de ani a reușit să se pună pe picioare, pentru că nu avea altă soluție.

Citeste si: Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a reușit să-i împlinească dorința răposatului său tată!

Citeste si: Fiul lui Marcel Toader e din nou în doliu, la aproape 8 luni de la decesul tatălui său! Maximilian e distrus: “Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai ești printre noi!”

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Maximilian Toader
Maximilian si Marcel Toader [Sursa foto: Facebook]

Maximilian Toader vinde afacerile tatălui

Max, așa cum îi spune familia, a reușit să plătească toate datoriile tatălui său, dar să-și pună și câțiva bani deoparte pentru timpurile grele, care se anunță. Tânărul a mărturisit că multe din afacerile lăsate de Marcel Toader nu mai au succes, iar altora nu le face față. Maximilian a luat decizia să vândă câteva din ele.

Maximilian Toader
Maximilian si Marcel Toader [Sursa foto: Facebook]

O să închid toate afacerile, sunt vechi. Vreau să păstrez doar proiectul de la Aquapark, pe care vreau să-l vând. Valorează miliaoane de euro, este foarte mare. Datoriile le-am plătit după ce am vândut apartamentul tatălui pe care am luat 137.000 de euro, iar mie îmi trebuiau 150.000 de euro. Mai am mici chestii de plătit, dar trebuie să merg să văd ce surprize mă mai așteaptă”, a spus Maximilian Toader la ”Showbiz Report”.

Maximilian a trecut prin clipe cumplite, care l-au schimbat. Tânărul a devenit mai puternic și a povestit cum toată această tragedie l-a învățat să fie mai chibzuit cu banii. ”Acum, pe perioada asta, este foarte greu să fac bani. Până acum organizam petreceri, acum mă întrețin din banii puși deoparte, am învățat să fiu foarte chibzuit cu banii”, a precizat fiul lui Marcel Toader.

sursa - Spy News

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Gabi Cristea a rupt Facebook-ul cu cea mai îndrăzneață fotografie de la Playboy încoace! Reacție fabuloasă a internauților: 10.000 like-uri în 24 de ore

Tavi Clonda plângea, iar Gabriela Cristea râdea! „Și atunci, și acum, am plâns ca un copil”! Iată la ce a reacționat soția așa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies