Maximilian Toader, mesaj emoționant pentru părintele său: „Felicitări, tată”

Ce a scris Maximilian Toader pe pagina sa de socializare, după ce și-a pierdut tatăl.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La două zile după ce și-a pierdut tatăl, Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a făcut un anunț dureros pe pagina sa de socializare.


In articol:

Maximilian Toader a anunţat pe toată lumea unde va fi depus trupul neînsufleţit al tatălui său pentru ca cei care l-au apreciat să meargă pentru a-i duce un ultim omagiu.

Citeste si: Mama Luizei din Caracal este disperată! Speră că fiica ei nu a avut aceeași soartă ca Alexandra: „Telefonul i-a sunat timp de cinci ore , iar după asta...”

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Luiza, în ziua dispariției! Unde ar fi fost surprinsă

Citeste si: Scene de groază! Un bărbat și-a dat foc, în plină stradă! Cine este victima

Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți!

Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine după orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el!

Incă odată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rau, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevarătul Marcel Toader.
Felicitări tata, m-ai făcut mândru până la capăt!

Înmormântarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Județul Constanța)!", a scris Maximilian Toader pe pagina sa de socializare.

Marcel Toader a murit exact ca tatăl lui! Afaceristul ascundea de mama lui că avea probleme cardiace

Marcel Toader a moștenit problemele caridace de la tatăl lui, însă a refuzat să le facă publice pentru a-și proteja mama.

Tatăl lui Marcel Toader a murit din cauza unui infarct în 2007, iar în 2012 afaceristul însuși a fost la un pas să moară după ce inima i s-a oprit. Se pare că Toader avea probleme mari cardiace, însă a refuzat să discute despre asta pentru a-și proteja mama, Rădița, care a rămas sensibilă la acest subiect. Din contră, Marcel îi spunea mamei sale că analizele i-au ieșit excelent.

În 2013, Marcel a mărturisit însă că a trecut pe lângă moarte cu un an înainte.

”M-au dus la Spitalul Militar și am fost operat imediat. Mi-a stat inima 3 ore. Doctorii mi-au explicat că nu aș fi supraviețuit dacă nu făceam sport… Nu am vrut să se afle pentru că mama e mai panicoasă, iar tatăl meu a murit în urmă cu 6 ani, tot din cauza unui infarct. Mă gândeam că mama o să afle că am probleme cu inima și că o să se gândească că o să sfârșesc ca tata”, a spus Marcel Toader cu 6 ani în urmă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate