Mazare a fost la vot inconjurat de fete cu berete rosii

Primarul Constantei, Radu Mazare, a mers din nou la vot cu manechinele dupa el. Si asta, cu toate ca politicianul e cercetat penal deoarece in vara, la Referendum, s-a dus sa voteze in statiunea Mamaia insotit de fete frumoase.

Distribuie pe:

fara descriereRadu Mazare, la vot cu mai multe tinereRadu Mazare a ajuns la sectia de votare la ora 12.00  insotit de 12 tinere, toate imbracate in kaki si cu berete rosii pe cap. Fetele l-au asteptat pe primar chiar in fata cabinei, in timp ce acesta a votat. Intrebat daca tinerele sunt garda sa, Mazare a raspuns: "Da, si de iarna, si de vara, nu stii ca am si vara, ai uitat ca eram la Referendum? Si acum fetele au fost cu mine toata campania, nu puteam in ultimul moment sa le abandonez".

Mazare a mai spus, ironic, ca nu crede ca aceste tinere vor fi chemate la audieri de catre procurori, cum s-a intamplat dupa Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu: "De data asta este iarna, sunt imbracate, cred ca nu mai vor procurorii sa le cheme la audieri. Asta vara cand venisera in costum de baie erau mult mai interesante de audiat". Cand tinerele au fost intrebate daca au votat, Mazare a raspuns: "Au fost la club azi-noapte, cum vrei sa voteze pana la ora asta ? Lasa ca mai au timp". Primarul Constantei a mai spus ca fetele l-au ajutat in campania electorala pentru alegeri parlamentare, au ridicat moralul alegatorilor si ca totul este mai placut cand este inconjurat de manechine. "Au fost cu mine peste tot, au ridicat moralul alegatorilor si candidatilor, normal. Apoi, au demonstrat un respect pentru cei de la tara, care vedeau fetele numai la televizor”, a mai spus Mazare.

FOTO: Replicaonline.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate