Medalia Papei Francisc pentru Iohannis, cel mai scump obiect primit de președinte anul trecut! Cât costă de fapt bijuteria și cine a realizat-o?

Cel mai scump cadou primit de Klaus Iohannis anul trecut îl reprezintă medalia oferită, la Cotroceni, de Papa Francisc.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Medalia de la Papa Francisc este cel mai scump obiect primit de Klaus Iohannis în 2019. Aceasta a fost evaluată la 600 euro (2.862 lei) și a intrat în patrimoniul Administrației Prezidențiale.

fara descriere

Citeste si: Teoria conspirației! A doua carte care a ”profețit” coronavirusul, scrisă în 2008 de un medium american! Sylvia Browne: ”virusul va mai lovi și peste 10 ani”

Citeste si: Klaus Iohannis ia măsuri împotriva coronavirus: „Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, mesaj șocant: ”A îngropat-o de vie pe Alexandra”

Medalia oferită de Papa Francisc lui Klaus Iohannis este o operă unicat, realizată de artista Daniela Longo special pentru această ocazie. Aceasta reprezintă o hartă a României și litera ”M”, cu referință la Sfânta Fecioară Maria. Deasupra hărții se regăsesc o coroană și 12 stele, simbol al triumfului și al victoriei. România este prezentată, în viziunea artistei, printr-un chenar cu trandafiri, cu trimitere la ”grădina Maicii Domnului”. În partea de jos este inscripționată data Vizitei Apostolice, în cifre latine.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate