Mediaș: Au găsit cadavrul unei femei în casă, după ce vecinii au dat-o dispărută. Fiul femeii s-a spânzurat când polițiștii au ajuns la fața locului

Descoperire șocantă la Mediaș, după ce mai mulți oameni au sesizat dispariția vecinei lor.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Poliţiştii din Mediaş, judeţul Sibiu, au deschis o anchetă după ce au găsit într-un apartament cadavrul unei femei, pe care vecinii nu o mai văzuseră de câteva zile. Atunci când i-au cerut fiului acesteia să le permită accesul în casă, întrucât se simţea un miros puternic, bărbatul s-a închis în locuinţă şi s-a spânzurat.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, poliţiştii din Mediaş au deschis cercetări după ce au fost anunţaţi telefonic, de locatarul unui bloc, despre faptul că vecina sa nu a mai fost văzută de câteva zile, iar din apartament se simte un miros puternic.

Citeste si: O fată de 13 ani din Botoșani, dată dispărută! Poliția cere ajutorul populației 

 

"La faţa locului poliţiştii au stat de vorbă cu fiul acesteia, care le-a spus că mama sa lipseşte, este plecată de acasă şi a închis repede usa, refuzând să mai deschidă. Întrucât poliţiştii au insistat să deschidă, mirosul suspect fiind puternic, au solicitat sprijin colegilor de la ISU Mediaş pentru a intra in imobil", arată sursa citată.

Atunci când au intrat în apartament, poliţiştii au constatat că bărbatul, în vârstă de 67 de ani, care le-a deschis iniţial era decedat, prin spânzurare, iar mama acestuia, în vârstă de 86 de ani, era moartă la rândul său.

Citeste si: Imagini șocante într-un cimitir. Cum a fost surprins un cuplu, printre morminte: „Nu mă așteptam la o astfel de mizerie”

 

La fata locului a fost solicitat şi un medic legist.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Medias, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei privind cauza decesului să fie stabilită şi încadrarea juridică a faptei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate