Medic mituit în schimbul pensiei de handicap! S-a întâmplat în Cluj! Cum s-a descoperit totul

Medic cercetat de DNA pentru luare de mită.

Distribuie pe:

fara descriere

Un medic din Cluj este cercetat pentru luare de mită! Se pare că bărbatul ar fi fost mituit de zeci de pacienți pentru a-i ajuta în obținerea unei pensii de handicap!

Un medic din Cluj, membru al Cabinetului de expertiză medicală, va fi cercetat de DNA, sub acuzația de luare de mită! Se pare că bărbatul va fi pus sub contrul judiciar, pentru următoarele 60 de zile, pentru că este acuzat că ar fi luat bani de la 61 de persoane, în schimbul unei evaluări medicale favorabile pentru obținerea unei pensii de handicap.

Medic mituit în schimbul pensiei de handicap! S-a întâmplat în Cluj! Cum s-a descoperit totul

Întâmblarea a fost descoperită în urmă cu două zile când s-a organizat și un flagrant. Se pare că în această "afacere" ar fi implicată și o femeie. Potrivit unui comunicat de presă oferit de către DNA Cluj, atât medicul din cadrul Cabinetului de expertiză medicală și recuperare a capacității de muncă, cât și cealaltă persoană vor fi cercetați pentru luare de mită, respectv dare de mită, precum și trafic de influență.

Citeste si: Ce scrie presa străină despre fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost răpită și ucisă de un străin!

Citeste si: Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Citeste si: Furt incredibil de la o biserică! Ce au putut să sustragă niște hoți! Gaura făcută lăcașului de cult este uriașă

Potrivit procurorilor, în perioada aprilie 2019 - septembrie 2019, medicul în cauză ar fi primit de la 61 de persoane sume de bani cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei în schimbul sprijinului său în obținerea unei pensii de invaliditate, asta în condițiile în care în mod normal unele persoane nu ar fi reușit să beneficieze de o astfel de pensie.

Tribunalul Cluj a emis deja un mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele femeii, iar medicul acuzat a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Pe parcursul celor 60 de zile, medicul nu are voie să mai lucreze în Cabinetul de expertiză medicală și recuperare a capacității de muncă Cluj.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate