Medicii de la Spitalul Colentina, amenințați cu moartea de rudele pacienților infectați cu COVID-19: "Au cuțite..."

Dr. Laura Zarafin susține că medicii de la Spitalul Colentina au fost amenințați.

Medici de la Spitalul Colentina, amenințați cu moartea de rudele pacienților infectați cu COVID-19:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Dr. Laura Zarafin susține că medicii de la Spitalul Colentina au fost amenințați cu cuțitul, la poarta spitalului. Vinovații sunt chiar aparținătorii pacienților infectați cu noul coronavirus. 

Medicii de la Colentina, amenințați

Medicul Laura Zarafin a declarat că medicii de la Spitalul Colentina au fost amenințați cu cuțitul de apărținătorii pacienților infectați cu COVID-19.

Un alt cadru medical a fost amențințat inclusiv cu moartea.

Citeste si: Acuzațiile lui Vlad Voiculescu privind raportarea deceselor COVID, demontate de Laura Zarafin. Ce se întâmplă, de fapt, la Spitalul Colentina

"Noi am ținut legătura cu aparținătorii pacienților încă de acum un an. Absolut toți medicii din spital, ne-am prezentat drept pentru care toată lumea ne știe numele. Plângeri penale avem destule, ne obișnuisem oarecum cu această situație.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Problema este că în ultimele două săptămâni, colegii mei au fost amenințați. Unul dintre ei, în fiecare zi, cam de zece zile. Există niște rude, ale unei paciente, care îi pomenesc numele în fața spitalului și vor să intre în spital, spunând că au cuțite.

Mi se pare periculos. Un alt coleg de-al meu a fost amenințat inclusiv cu moartea și a mers la Poliție în urmă cu două săptămâni.(...) Deocamdată este o anchetă.

Ideea este că noi avem întotdeauna păstrată legătura cu familiile pacienților, iar în ultima vreme s-au intensificat acuzele pacienților.(...) Sunt oameni care nu înțeleg eforturile. Sunt unele situații care ni se par periculoase", a explicat dr.

Laura Zarafin, la Antena 3.

Medici de la Spitalul Colentina, amenințați cu moartea de rudele pacienților infectați cu COVID-19: "Au cuțite..."
Laura Zarafin[Sursa foto: PixaBay]

În continuare, medicul de la ATI susține că, în cazul în care oamenii ar trece la acțiuni, nu crede că paza spitalului ar face față.

Citeste si: Un bolnav decedat este plimbat cu targa prin curtea Spitalului Colentina de doua cadre medicale echipate în combinezoane!

"Ca să fiu sinceră, nu cred că paza spitalului ar face față, în condițiile în care chiar s-ar trece la acțiuni.

(...) Știm exact cine sunt cei care amenință și de exemplu îl amenință pe colegul meu pentru că a intubat o pacientă, un caz extrem. Dacă nu o intuba deceda(...) Au trecut zece zile și probabil va trebui să mergem la Poliție și să atragem atenția asupra acestui aspect", a precizat dr. Laura Zarafin, la Antena 3

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Doctorița Flavia Groșan, criticată dur de alți medici, după ce a spus că a vindecat pacienții COVID-19 cu scheme proprii! „Trist că sunteţi pneumolog! Trist că suntem colegi!”

Realitatea sistemului medical românesc: Spitale fără aviz ISU și cu instalații de detectare a incendiilor defecte. Ce nereguli grave au găsit experții în unitățile sanitare

Tragedie în lumea medicală. Un medic de 34 de ani, ucis de Covid-19, în noaptea de Revelion: „N-a răspuns la niciun tratament”

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

OMS, avertisment pentru România! Ce pățim dacă renunțăm la masca de protecție. Iohannis e direct vizat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Atenţie la pâine! Felul în care o consumăm ne poate îmbolnăvi de cancer. Studiu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies