Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. A descoperit că are, de fapt, cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

A crezut ca de vina e stresul dinaintea nuntii, dar a descoperit ca avea cancer in stadiul 4

Distribuie pe:

Autor: R.L.

a-descoperit-ca-are-cancer-in-stadiul-4


In articol:

Această femeie în vârstă de 36 de ani a început să se simtă brusc rău înainte de nuntă. Medicii i-au spus că e din cauza stresului. După nuntă a fost diagnosticată cu CANCER în stadiul 4. Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască.

Până să afle în mod concret ce afecțiune se ascunde în spatele simptomelor neplăcute, o mulțime de persoane primesc un diagnostic greșit. Acest lucru poate duce la agravarea bolii, iar în cazuri mai grave, chiar la deces. Aceasta este și povestea lui Katharine McAuley, o femeie care a descoperit că suferă de cancer în stadiul 4.

Citeste si: Un celebru prezentator tv a făcut un anunţ cutremurător: „Vârsta, bolile și propria-mi inconștientă m-au lăsat fără picioare. De-abia reușesc să ajung la toaletă și niciodată nu știu dacă voi mai reuși să mă ridic de pe vas” EXCLUSIV

Citeste si: Și-a ucis bebelușul și a dat vina pe celălalt copil! O căutare pe Google l-a dat de gol

Citeste si: Nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani, iar acum arată așa. Imagini uluitoare din izolare

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. Abia după aceea a descoperit că are cancer în stadiul 4

Katharine McAuley, o femeie de 36 de ani, a început să se simtă rău înainte de nuntă, iar medicul care a consultat-o a decis că este vorba despre sindromul colonului iritabil și că simptomele au fost agravate de stresul dinaintea nunții. Între timp, Katharine McAuley a rămas însărcinată, iar simptomele au dispărut complet, însă după ce a născut, stările de rău s-au accentuat, confruntându-se cu lipsa poftei de mâncare și o pierde în greutate accentuată. Ulterior, femeia a descoperit că avea o tumoră de 5 cm la nivelul intestinului și o alta în ficat.  Medicii i-au pus diagnosticul dur, cancer de colon în stadiul 4,  după ce starea femeii s-a agravat, iar intestinul ei a cedat.

Ce simptome a avut tânăra și cum a fost posibil ca medicii să nu le recunoască. Citeste continuarea in REVISTA AVANTAJE.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate