Medicii români despre Covid-19. Dr. Rubin Munteanu: “În cazul infectării, pacienții oncologici vor avea puține șanse să supraviețuiască”

Medicii români despre Covid-19. Declaratiile doctorului Rubin Munteanu

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Medicii români despre Covid-19. Dr. Rubin Munteanu

Am întrebat câțiva dintre cei mai apreciați medici români care e pericolul real care se împrăștie odată cu acest virus. Chirurgul Rubin Munteanu  spune că “vremea cuvintelor frumoase a trecut. Voi fi sincer, sintetic și direct.” 

Dr. Rubin Munteanu: “În cazul infectării, pacienții oncologici vor avea puține șanse să supraviețuiască”

Domnule doctor Rubin Munteanu, de ce trebuie să ne sperie acest virus? Și de ce trebuie să tratăm cu maximă seriozitate această situație?

Pentru că orice război trebuie tratat cu maximă seriozitate. Iar acesta este un război.

Dacă ne îmbolnăvim și luăm acest nou virus dezvoltăm imunitate? Se spune că în Italia au fost persoane care s-au îmbolnăvit din nou după externare.

Citeste si: Gestul inexplicabil al unor medici din Neamţ! Un pacient diagnosticat cu coronavirus lăsat pe targă afară, în frig, în maieu

Citeste si: Ultimă oră! Încă o persoană a murit infectată cu coronavirus. Bilanţul naţional a ajuns la 18 decese

Citeste si: Stare de alertă la Focșani. Încă 20 de angajaţi ai Spitalului Militar, infectaţi cu coronavirus

Este o boală despre care nu știm foarte multe lucruri. Profesia mea m-a învățat să pun răul înainte, așa încât să acționez maximal. Dacă se dovedește că nu a fost nevoie, atunci e doar un consum inutil de energie. Dar dacă e nevoie, atunci e mult mai bine să fi proactiv. Maximal proactiv.  

Citește continuarea pe www.avantaje.ro

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate