Medicii sunt în alertă! Tot mai mulți copii, internați la Terapie Intensivă. Care este legătura cu COVID-19

Alertă medicală! Medicii din Marea Britanie sunt îngrijorați. Din ce în ce mai mulți copii sunt internați la Terapie Intensivă, iar aceștia susțin că situația este strâns legată de COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Medicii sunt în alertă! Tot mai mulți copii internați la Terapie Intensivă. Care este legătura cu COVID-19
copii

Tot mai mulți copii la Terapie Intensivă

Medicii din Marea Britanie sunt în alertă. Din ce în ce mai mulți copii au început să fie internați la Terapie Intensivă din cauza unui sindrom inflamator. Sistemul Național de Sănătate britanic (NHS) susține că ar putea avea legătură cu noul coronavirus.


In articol:

În ultima perioadă, mai exact de trei săptămâni, mai mulți copii au avut nevoie de internare la Terapie Intensivă din cauza unui sindrom respirator, scrie The Guardian. Medicii nu cunosc încă motivul pentru care micuții se confruntă cu astfel de probleme, dar s-a luat în calcul ca principală suspiciune că aceste probleme ar fi strâns legate cu virusul COVID-19. 

Citeste si: Doliu în televiziune! A murit de cancer în urmă cu puțin timp

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! S-au despărțit definitiv după o ceartă de zile mari

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Sindromul inflamator care a apărut de câteca săptămâni la copii are caracteristici aseamănătoare cu cazurile de COVID-19, din punct de vedere respirator, potrivit specialiștilor de la Paediatric Intensive Care Society. Mai mult decât atât, aceștia se confruntă și cu inflamație cardiacă, probleme gastro-intestinale și dureri abdominale, care sunt, de asemenea, caracteristici ale infecției cu noul coronavirus.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție acidă la adresa unui fan: „Să fiu ucisă cu pietre...”

Citeste si: Ultima oră: Evaluarea Națională se susține pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie

„Există îngrijorarea că un sindrom inflamator aferent [Covid-19] apare la copiii din Marea Britanie. În ultimele trei săptămâni, în Londra dar și în alte regiuni din Marea Britanie, a existat o creștere a numărului de copii de toate vârstele care se prezintă cu o stare inflamatorie generală care necesită terapie intensivă”, a anunțat NHS.

Medicii consideră acest lucru un real motiv de îngrijorare. Printre copiii spitalizați se numără și câțiva confirmați pozitiv cu COVID-19.

Urmatorul articol
Citește și:

Dezvăluiri explozive despre trecutul lui CRBL. Ce legătură are Oase

Testul care îți schimbă viața. Ce au inventat cercetătorii de la Oxford

Ceaiul minune pentru creier! Care este ingredientul secret. Are beneficii uimitoare asupra organismului tău

Dupa un refren cu milioane de vizualizari si preluari pe Tik Tok, Emilian lanseaza “Am innebunit”, o piesa cu haz de necaz despre izolarea din vremea Covid

Cum își trăiesc Alin și Larisa Oprea iubirea la distanță. Mărturisiri emoționante

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies