Medicii vor decide succesiunea la tronul Angliei, in cazul in care Kate Middelton e insarcinata cu gemeni

Problemele de sanatate avute de Kate Middleton (30 de ani), ducesa de Cambridge, din cauza sarcinii ar putea fi pentru ca aceasta are o sarcina multipla, este de parere dr Peter Bowen-Simpkins, directorul clinicii King Edward VII din Londra, unde este spitalizata Kate. In cazul in care sotia printului William va naste gemeni, succesiunea la tron ar putea fi decisa de medici.

Distribuie pe:

fara descriereDupa ce directorul clinicii King Edward VII a afirmat ca simptomele pe care le are Kate sunt intalnite la femeile cu sarcina multipla, presa internationala a despicat firul in patru. Bookmakerii au reactionat si ei. La o casa de pariuri din Anglia, cota ca William sa fie tata de gemeni era de 50. Dupa anuntul medicilor, cota a scazut la 8.

Dar ce se intampla in cazul in care Kate va naste gemeni, din punct de vedere al succesiunii la tron. Raspunsul l-a gasit UK.eonline.com. "Potrivit legii engleze, primul nascut devine succesor la tron, indiferent de sex. (Legea favoriza in trecut baietii, dar a fost schimbata in 2011)". Acest scenariu este valabil in cazul in care Kate ar naste natural.

Daca ducesa de Cambridge va naste prin cezariana, atunci va interveni mana medicului care efectueaza operatia. Primul copil extras va fi considerat primul nascut. "Orice doctor este preocupat de sanatatea mamei si copiilor. Nu sta sa aleaga pe care copil sa-l scoata primul, ci alege in functie de pozitionare si necesitate", a declarat un medic, pentru sursa citata.

Totusi, aceste scenarii ar putea fi facute in zadar. Conform statisticii, ultimele generatii tind sa traiasca foarte mult. Regina Elizabeta a Angliei tocmai a aniversat 63 de ani de domnie. Jurnalistii de la uk.online.com au facut si un calcu, in urma caruia reiese ca, daca nu are loc o tragedie, primul nascult al cuplului Kate - William ar ajunge pe tron in jurul anului 2069.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate