Medicul Burnei a ajuns din nou la Politie! Ce a facut in aceasta dimineata chirurgul ortoped la Sectia 26

Gheorghe Burnei s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Sectia 26 de Politie, din Bucuresti. Medicul, cercetat, actualmente, sub control judiciar, a facut vizita obligatorie impusa de oamenii legii, pentru a semna ca se afla in Bucuresti si este la dispozitia organelor de control.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBurnei a ajuns la fata locului, afisand mina unui om apasat de acuzatiile care i se aduc in aceasta perioada.Chirurgul ortoped de la Spitalul „Marie Curie” este cercetat intr-un dosar in care se specifica clar ca, in perioada 26 octombrie – 24 noiembrie, ar fi luat de 15 ori mita de la parintii unor copii internati la clinica bucuresteana pe care i-a operat sau doar i-a consultat, sumele primite fiind intre 50 de lei si 1.350 de euro.(intra sa vezi ce spune fiul lui Gheorghe Burnei despre ce se intampla in aceste momente cu tatal sau)

Initial, doctorul a fost arestat la domiciliu, insa, ieri, i s-a schimbat incadrarea, si, acum, este sub control judiciar. Gheorghe Burnei nu are voie sa paraseasca tara, decat cu incuviintare prealabila si nu are voie sa isi exercite profesia sau sa desfasoare activitatea in exercitarea careia a savarsit faptele la un spital de stat!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate