Medicul care i-a facut implant de par lui Razvan Ciobanu, invitat in Olanda sa puna par unei vedete de televiziune

In timp ce romanii aleg sa isi faca implant de par in Turcia, o echipa condusa de dr. Felix Popescu, membru al International Society of Hair Restoration, medicul care i-a facut implant de par designerului Razvan Ciobanu dar si pictorului Costin Craioveanu, sotul Mihaelei Cernea, a operat saptamana trecuta intr-o clinica de top-luxury din Amsterdam, mai multe vip-uri dintre care dj si faimosi hair stilisti.

novalue

Cel mai cunoscut DJ din Olanda, Barry Puff, care este  Dj-ul nr 1 la radio in Olanda, si jura la Vocea Olandei, un fel de Smiley ca si notorietate, s-a lasat pe mana romanului desi isipermitea sa-si faca implant de par la orice clinica din lume. Dr. Felix Popescu a fost invitat de o prestigioasa clinica de implant de par din Olanda sa-l opereze pe DJ.

"A fost o mare bucurie pentru mine sa fiu contactat sa operez in Olanda, ma bucur ca tehnica cu care eu lucrez, o tehnica.

Fara durere, care nu necesita repaos din activitate, nici bandaje,  a ajuns apreciata in lume. Ma bucur s constat ca lui Razvan Ciobanu implantul i-a prins perfect, la fel si lui Costin Craioveanu, ca amandoi sunt incantati de rezultatul muncii mele si ma recomanda prietenilor lor care au o problema cu pierderea parului", a declarat medicul.

Clinica din Romania a dr. Felix Popescu, considerata una din cele mai bune in transplant de par din estul Europei foarte cautata de pacientii din vest pentru preturi accesibile la calitate occidentala.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies