Medicul chinez care a avertizat în privința coronavirusului a murit! A fost primul care a anunțat epidemia

Medicul Li Wenliang, cel care a anunțat apariția coronavirusului, a murit vineri.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Medicul chinez care a avertizat în privința coronavirusului a murit! A fost primul care a anunțat epidemiarivința coronavirusului a murit! A fost primul care a anunțat epidemia


In articol:

Regimul chinez a anunţat vineri deschiderea unei anchete cu privire la medicul din Wuhan, cel care a fost mustrat de poliţie la sfârşitul lunii decembrie după ce a lansat un avertisment despre epidemia cu virusul corona.

Medicul Li Wenliang a murit vineri în oraşul aflat în centrul epidemiei, declanşând furia multor internauţi chinezi care îl consideră un erou naţional, informează Agerpres.

Medicul chinez care a avertizat în privința coronavirusului a murit! A fost primul care a anunțat epidemia

Medicul Li Wenliang a anunțat epidemia

Într-un mesaj online, adresat medicilor, acest oftalmolog a scris despre apariţia unui coronavirus în oraşul cu 11 milioane de locuitori.

Medicul, împreună cu alte şapte persoane, a fost convocat la 30 decembrie de poliţia locală, care i-a reproşat că a răspândit „zvonuri”.

Citeste si: Informații șocante din China: coronavirusul ar fi ucis, de fapt, 25.000 de oameni, iar alți 150.000 ar fi fost infestați! Cifrele sunt alarmante

Citeste si: 15 români aflați pe vasul de croazieră plasat în carantină din cauza coronavirusului: „Pasagerii nu au voie să iasă din cabine, sunt izolați!”

Citeste si: Caz șocant în Oradea! Doi soți au fost găsiți morți în casă, după ce au băut cafea

Medicul în vârstă de 34 ani a murit vineri dimineaţă într-un spital din Wuhan, după ce a fost infectat cu noul coronavirus transmis de la un pacient.

După moartea medicului a urmat de o avalanşă de critici în mediul online, la adresa responsabililor locali care au părut mai preocupaţi să mușamalizeze gravitatea situației decât să stopeze epidemia. (Citeste si: VIDEO | Informații șocante din China: coronavirusul ar fi ucis 25.000 de oameni)

Coronavirus a infectat peste 31.000 de oameni în China, iar peste 630 au murit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate