"Medicul cu 8 clase" i-a pus silicoane şi iubitei sale? Englezoaica sexy se mândreşte cu bustul ei pe site-urile de socializare! FOTO

Se pare că medicul cu 8 clase i-a pus silicoane şi iubitei sale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu ar fi ieşit din comun să se spună că medicul cu 8 clase i-a pus silicoane şi iubitei sale. Matteo Politi, italianul care a păcălit mai multe clinici private din România și a operat fără autorizație cu numele de Matthew Mode, a avut o relaţie sentimentală cu o englezoaică, Hayley, cei doi fiind împreună aproape trei ani. (vezi câţi bani cerea italianul pentru operaţiile estetice)

Citeste si: O pacientă a falsului medic italian a povestit chinul prin care a trecut după ce și-a mărit buzele

Citeste si: Medicul cu 8 clase nu e singurul care a activat pe fals în România! Între 2004 şi 2006, francezul Francois Pinori a operat cu laser 159 de pacienţi la o clinică din Timişoara!

Citeste si: "Medicul" italian făcea figurație la televiziune pentru emisiunea ”Ciao Darwin”! Cu 12 ani în urmă, Matteo Politi avea părul lung și visa să ajungă vedetă

"Medicul cu 8 clase" i-a pus silicoane şi iubitei sale. Matteo şi Hayley s-au despărţit în 2017

Ei s-au despărţit prin 2017, dar Hayley a rămas cu amintiri frumoase şi, mai ales, cu un bust impresionant, pe care şi-l etalează pe site-urile de socializare. E posibil ca bustul să fie opera lui Mateo, pentru că englezoaica nu avea sânii atât de mari până la relaţia cu italianul. Hayley este, în prezent, iubita unui norvegian, dar a păstrat o relaţie apropiată cu Matteo, pe care l-a vizitat în România.

fara descriere

"Medicul cu 8 clase" i-a pus silicoane şi iubitei sale. Matteo şi-a refăcut viaţa sentimentală 

Se pare că medicul cu 8 clase i-a pus silicoane şi iubitei sale. Şi Matteo şi-a refăcut viaţa sentimentală în toamna trecută, când şi-a anunţat amicii că e implicat într-o relaţie. De altfel, actuala iubită a italianului a dat şi declaraţii: „Da, eu sunt iubita lui Matthew. Doctor Matthew Mode are toate diplomele și toate actele doveditoare că a studiat și că într-adevăr medic. Tot ce s-a scris este un fals în declarații. Doctorii încearcă să-i strice imaginea, nu este corect ce se întâmplă pentru că nu este nimic adevărat.".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate