Medicul echipei Reims s-a sinucis după ce a aflat că era infectat cu coronavirus

Medicul echipei Reims, Bernard Gonzalez, s-a sinucis la vârsta de 60 de ani, el menţionând într-o scrisoare de adio că a fost testat pozitiv cu coronavirus, relatează AFP.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

“Stade de Reims îl plânge în această duminică pe doctorul Bernard Gonzalez”, se menţionează pe site-ul oficial al clubului francez.

Primarul oraşului Reims, Arnaud Robinet, a declarat că a fost informat de subprefectul din Marne în privinţa sinuciderii doctorului Gonzalez. “El mi-a spus şi că doctorul Gonzalez a lăsat o scrisoare în care menţiona că a fost testat pozitiv cu Covid-19”, a precizat primarul.

O sursă medicală a confirmat pentru AFP existenţa scrisorii, adăugând însă şi că medicul părea “în plină formă în urmă cu două zile”.

Citeste si: Soția unui medic celebru, declarație sfâșietoare după ce bărbatul i-a fost testat de coronavirus! ”Mi se rupe inima”

Citeste si: Elena Ionescu și Sonny Flame, nominalizați spre eliminare la Survivor România: „Am fost priviți ca pe niște ținte”

Citeste si: Un matematician care lucrează cu Guvernul a calculat câți români vor muri din cauza coronavirusului: „România ar putea avea aproximativ 2.600 de decese”

“Sunt şocat şi emoţionat de dispariţia sa, pentru că îl cunoşteam de mulţi ani. Era nu doar medicul echipei Reims, ci şi al unui număr mare de localnici şi era cunoscut pentru calităţile sale umane şi profesionale”, a afirmat Arnaud Robinet.

Preşedintele clubului Reims, Jean-Pierre Caillot, s-a declarat şocat de vestea morţii medicului. “Această pandemie atinge Reims în inimă, ne-a părăsit o personalitate a oraşului şi un mare profesionist din sport. Toate gândurile mele şi cele ale clubului merg către soţia sa şi părinţii săi. Este o dramă”, a declarat Jean-Pierre Caillot, conform news.ro.

sursa foto: Stade de Reims 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate