Mega-aroganțe ale unui fiu de milionar celebru! Iacov Jr. s-a pozat cu un ceas la mână în valoare de 250.000 de euro și asta nu e tot! Imagini care te fac să suspini

Constantin Iacov îi face toate poftele fiului său David Iacov. Adolescentul își petrece vacanțele pe yacht, cu bijuterii de sute de mii de euro.

Autor: Ioana Stan

In articol:

David Iacov este fiul lui Constantin Iacov, fostul acționar al echipei de fotbal F.C Național. Crescut și obișnuit cu un nivel de viață extrem de confortabil oferitde tatăl său, care îi face toate poftele, David Iacov epatează pe rețelele de socializare cu luxul în care trăiește.

David Iacov, campion al aroganțelor pe rețelele de socializare

David Iacov, fiul milionarului Constantin Iacov
David Iacov, viață de lux la Monaco

El se află în vacanță la Monaco, iar cititorii wowbiz au fost pe fază și au trimis pe adresa de pont fotografii cu luxul și opulența în care se scaldă Iacov Jr. El se pozează numai la hoteluri de 5 stele, însă asta e nimic pe lângă confortul și averea pe care o are la el atunci când apare în public. Într-o fotografie, David Iacov poartă la mână un ceas Richard Mille în valoare de 250.000 de euro, potrivit informațiile primite pe [email protected]

David Iacov, viață de lux la Monaco
David Iacov are la mână un ceas de 250.000 de euro

Citeste si: Carla’s Dreams, prins FĂRĂ mască. Cine este, de fapt, artistul care face furori în România...- bzi.ro

Luxul le care are parte fiul lui Constantin Iacov este un vis pentru alți tineri de vârsta sa, iar acesta se mândrește cu averea tatălui său nu oricum, ci direct de pe un yacht de 2,5 milioane de euro.

Nu e de mirare pentru nimeni care vede viața de lux pe care o duce David Iacov, având în vedere averea tatălui său, care îl clasează direct în topul milionarilor români.

David Iacov, fiul celebrului milionar, se scaldă în lux
David Iacov, aroganțe pe rețelele de socializare

Constantin Iacov e atât de bogat încât a acordat un împrumut de 5 milioane de euro cash

Când ești fiu de milionar, viața de lux vine la pachet! David Iacov este răsfățat de tată, pentru că își permite având în vedere averea fabuloasă pe care o deține.

Din declarația de avere din 2014 aflăm că milionarul Constantin Iacov deține 50 de terenuri agricole și 6 terenuri intravilane, în București, Buftea și Brașov. Averea sa este completată și de două case în București și Brașov, un apartament și două spații comerciale în Capitală.

La capitolul bijuterii, averea sa este impresionantă! Numai colecția de ceasuri valorează 800.000 de euro. L capitolul conturi bancare, sumele sunt colosale: 3,8 milioane de euro și 2,9 milioane de lei.

Constantin Iacov este atât de bogat încât și-a permis să-l împrumute pe un anume Florin Trifan cu cinci milioane de euro, bani oferiți gheață.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viața de lux a băiatului unui milionar din fotbal! Cum se distrează fiul lui Constantin Iacov FOTO

Cum arată Claire Boucher, iubita lui Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei

”Victoraș Micula, președinte”! Excentricul ”prințișor al carbogazoaselor” își face partid politic și își plătește simpatizanții cu mii de lei

Horoscop Zilnic Joi 23 Septembrie 2021: Pentru persoanele născute în zodia Gemeni este o zi foarte bună

Tragedie în lumea sportului! A murit la doar 21 de ani. Totul s-a întâmplat pe teren (FOTO)

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

ORBAN ÎL DOBOARĂ PE CÎȚU ÎNAINTE DE CONGRES! Atentat la siguranța națională

FOTO | Cât de frumoasă este iubita jucătorului Andrei Cordea, de la FCSB. Atrage toate privirile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies