Megalomania Monicai Gabor atinge cote alarmante! A scris in biografia ei ca este considerata de catre romani "o comoara nationala", iar acum loveste din nou! Nu ti-ai fi imaginat ca cineva poate sa abereze atat!

Daca Monica Gabor ar fi fost sef de stat, cu siguranta ar fi avut un cult al personalitatii care l-ar fi facut chiar si pe "Tatucul" Stalin sa roseasca de invidie.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereWOWbiz.ro v-a prezentat, in exclusivitate, cateva dintre frazele antologice care transforma biografia Monicai de pe site-ul ei personal intr-un pamflet

Ei bine, daca in materialul anterior v-am aratat ca fosta sotie a lui Irinel Columbeanu se considera un "un model realizat, pretuit in Romania ca o comoara nationala" sau ca "si-a consolidat statutul de celebritate internationala iar acum este una dintre cele mai cunoscute personalitati din istoria Romaniei", a venit momentul sa va mai dezvaluim o mostra de narcisism si grandomanie cum poate doar la Donald Trump mai ai sansa sa vezi.

Protagonista noastra se descrie in aceeasi biografie care se regaseste pe platforma online www.monicagabor.ro ca fiind o "frumusete care-ti taie respiratia". Mai mult, in text citim ca "deseori se afirma ca Monica este una dintre cele mai frumoase femei din lume", iar acum este "o vedeta indragita si in SUA". E drept ca nu a specificat in ce dimensiune se intampla toate cele mai sus mentionate...fara descriere

Din "scorpia de la Izvorani" a devenit "grandomana din Los Angeles"! Daca vezi cum s-a descris Monica Gabor pe site-ul ei oficial ori te prapadesti de ras, ori spui "saraca..."!

VIDEO | Adevar crud pentru Monica Gabor! “Nu stiu daca fetita ei o mai recunoaste! Relatia dintre ele e afectata grav!” Specialistii au analizat pentru WOWbiz.ro relatia dintre vedeta si fiica ei, Irina

Presa americana il "urecheaza" pe chinezul Monicai Gabor! "Mister Pink e un produs al vanitatii. Adora sa petreaca alaturi de vedete internationale!" Averea asiaticului este estimata la 2,7 miliarde de dolari!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate